skør pige søges hæhæ

Undskyld jeg ik har skrevet.

Det er fordi jeg har fået en kærst, og nu er jeg færdig med at vær ked og såen.

Haha.

Joke.

Jeg er ik færdig med at være ked, bare fordi jeg har fået en kærst.

Haha.
Joke igen.

Jeg har ik fåt nogen kærst.

Ha…

I stedet ligger jeg søndag nat i Skribentens seng, og ville ønske, at jeg kunne finde ud af bare at gå hjem. Hans store pik har fået mig til at bløde, men vi snakker ikke om det, selvom vi begge er ude og skylle blodet af os. I stedet lægger han sig med ryggen til, og begynder at læse i en bog (han skal læse, før han kan sove). Jeg ligger tavst og stirrer op i loftet ved siden af, simulerer at jeg sover, og prøver at få smerterne i mit underliv til at gå væk med dybe vejrtrækninger.

(Indsæt film-drømmelyd, plimplimpliiim).
(Jeg er ikke på femte date med Skribenten. Jeg er fire år inde i forholdet med Skægmonstret, hvor vi tavst lægger os til at sove i vores lejlighed, og hvor det halvhjertede godnatkys rammer mere kind end mund. Her lukker jeg øjnene, kan ikke sove, men drømmer vågent om Ting Der Burde Være i Stedet. Følelser, blandt andet.)

I lejligheden et sted i Valby med Skribenten lykkes det mig imidlertid at falde i søvn, blot for at blive vækket af de indsatte i arresten ude i baggården. “Jeg fucking knepper din søster, Ali,” råber en ud gennem tremmerne. “Jeg sender de andre efter dig, HA HA, smadrer dig, din klamme lort,” råber en anden tilbage. Skribenten vågner. Jeg griner nervøst. De indsatte fortsætter deres råben.
Han tager sin bog frem, og begynder igen at læse med ryggen til.

Det føles ikke som om, at jeg helt sover den nat. Jeg forestiller mig, at jeg går ud og råber tilbage til de indsatte gennem tremmerne: At jeg kunne være lige så frygtindgydende og vilde som dem. I stedet for vågner jeg op til lyden af hans vækkeur og min stemme der siger: Ej en lækker morgenmad du har lavet.

***

Men det kunne være nemt, ikke. Bare at få en kærst bar såen. Skribenten er seriemonogamist, lærer jeg. Og med et bagkatalog af “toTaLt SkØre KuNStnER”-ekskærester (hvor “skør” betyder “utilregnelig, besidderisk og jaloux”). Jeg er til audition, open casting.
– Er jeg skør? spørger jeg en anden dag.
– Du er da klinisk skør, griner han.
– Charmerende skør?
Han tøver lidt. – Ja.. quirky…
– A quirky girl? synger ironisk jeg med min Zooey Deshanel-stemme, men jeg tror ikke, han har set den sketch.

****

Jeg har skrevet på samme indlæg siden lørdag, men har valgt at skrotte det. For mange afbrydelser afbrød sproget.

Det er desuden angstfrie og ekstremt arbejdsproduktive dage (deraf de mange afbrydelser) – og grådige dage, hvor jeg spiser af en krop, som ikke tilhører mig. Kroppen bruger også mig, men det glemmer jeg nogle gange, så får mest bare dårlig samvittighed.
Nu holder jeg lige en pause, tror jeg.

Forleden, nede i Mosen, tænker jeg på, hvor let det kunne være, hvis vi bare blev kærester. Så gik det op for mig, at jeg virkelig gerne ville have en kærst, to lyshårede børn, en succesfuld karriere, rigdom og et stort hus nede i Mosen.
Det er så nemt lige pludselig. Han er succesfuld, snart rig, og han er nem.
Og jeg er skør! remember?
PeRfeKt match.


2 thoughts on “skør pige søges hæhæ

  1. Ved ikke hvordan det skete, men lige pludselig ville jeg også have det, alle de andre ville have. Mand, børn osv. Vi overvejer endda et hus i en provinsby.. Ved ikke om det er nemt, men det er dejligt at være en del af noget større end én selv. Det er også lidt kedeligt engang imellem. Så må man leve lidt igennem en tv-serie eller en blog fx. Og CV Jørgensen.

    Like

    1. Ja! Nogle gange kan det “kedelige”, stabile liv være min vildeste dagdrøm. Jeg fantaserer tit om det – om jeg mon får lov til at leve sådan et liv en dag. Det gad jeg virkelig godt. Og ja, CV Jørgensen kan så give virkeligheden det smukke drømmeskær man mangler i det liv! Jeg håber, jeg ender der en dag. Det lyder som om, at du har luret det! 🙂

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s