mig store pik

Jeg lærer ham at snakke dirty dansk, så han kan sige “jeg vil kneppe dig med min store pik” og “sut min pik”, og i nat tænder han på en fantasi om at være en ung fyr, som aldrig har været i seng med en kvinde før, han tænder på mit blod, urinstinktet, det groteske, og jeg skal vise ham, hvordan man gør, og mens han lægger og pumper løs, udbryder han på utroligt gebrokkent dansk: “mig… store… pik”, og jeg bryder sammen i den mest forløsende latter, kan ikke stoppe med at grine, og jeg griner i dag, jeg griner i dag over “mig store pik”, jeg griner over hvor fuldstændig latterlig jeg er, i den her situation, hvor sindssygt det er, at jeg har en 23 årig australier til at bolle mig med “mig store pik”, og jeg tager på arbejde, fortæller computerdrengene om “mig store pik”, og vi griner, jeg er hysterisk, jeg flipper ud, jeg vælter rundt på Vesterbro, tuder, råber i telefonen til stakkels (rummelige) veninder, jeg danser på kontoret som ham, jeg er ham, jeg er “mig store pik”, og jeg kan ikke rumme det her vanvid, så jeg drikker to store fadøl i indre by, og jeg siger til ham, at jeg vil knalde ham idag, at jeg vil dominere ham, for jeg er den er den gamle erfarne kvinde, jeg er hende i kontrol, og han tager afsted om 48 timer, og jeg tænker at jeg tager the high road ved at være beruset og indtage “mig store pik”, at det godt kan gå, at intet går i stykker af det, og så må jeg kigge mig i spejlet på et andet tidspunkt, for jeg gider ikke græde, jeg gider ikke være andet en fuld og bollende, og min veninde siger “det her er så typisk dig”, det er virkelig så typisk mig, fuck man, haha, jeg er en intensitetsjunkie og det er hysterisk morsomt, livet, – livet er hysterisk morsomt jo!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s