quick-fix

“… et quick-fix… ligesom vi snakkede om.”

Han trækker mig ind til sig og kører sin hånd henover mine bare ben. Jeg fortryder, at jeg ikke har barberet dem, men jeg havde heller ikke regnet med, at jeg ville ende her.

Jeg griner, “haha, ja. Quick-fix…” og presser min næse dybt ind i hans hals, sniffer. Han dufter vidunderligt.

Det begynder at blive lyst, mens vi sidder på bænken. Vi ryger en cigaret til, puster røgen ind i kyssene. Jeg kan ikke stoppe med at røre ham. På jorden til venstre for mig ligger de brugte kondomer, og vidner om mislykket sex. Jeg har grint igennem hele akten, fordi vi fadølsstive og mig med kamp-menstruation, har fumlet rundt i mørket, filtret ind i hinanden.
Det våde græs kildrer mine bare tæer, mens vi hånd i hånd går vi ned mod cyklerne. Han kysser mig dybt under cykelhjelmen.
“Vi ses vel en dag igen…”
***
Jeg har siddet i 4 timer og spekuleret på, hvornår jeg kunne kysse ham. Stød-øjenkontakt henover bordet. En bedste ven til en bedste vens bedste ven. Det er første gang vi mødes. Jeg burde være taget hjem for længst, men jeg bliver siddende, bunder den ene fadøl efter den anden, suger livet ud af kædecigaretter. Det er ikke søndag nat, det er ikke nogen rigtig dag, nogen tid.
Det lille selskab har snakket om ensomhed, kærlighed og angst. Jeg er imponeret over hans ord, som om jeg aldrig har hørt en mand snakke om følelser på den måde før. Vi snakker om, at ensomhed kan løses ved et quick-fix af fysisk kontakt engang imellem, så man kan holde sig kørende lidt igen.
Den kemiske fadølseksplosion i min hjerne gør mig tavs. Jeg piller konstant ved mit hår. Kigger på ham, kigger væk.

De andre finder mad, drejer af, og vi følges af en vej ingen af os skal. For enden af vejen er parken. Jeg foreslår, at vi går derind, for jeg har aldrig været der. Han siger, han kender den ud og ind, og leder mig ind i buskadset, til vi står overfor hinanden i mørket blandt træerne og taber ordene. Vandet i åen larmer. Han stiller sig hen foran mig og holder mig tæt ind til sig. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er blevet krammet sådan.

“Det er dumt det her,” siger han, og refererer til de fælles venner.
“Ja,” siger jeg, og kysser ham igen, mens mine hænder rammer hans varme mave under hættetrøjen.
***
For tiden er det varmt nok til, at jeg sover uden tøj på. Hver morgen vågner jeg op ved at en blid vind fra de åbne vinduer løber op af min nøgne rygsøjle, og hver morgen længes jeg efter, at blive kysset mellem skulderbladene. At blive rørt ved.
Fredag eftermiddag ser jeg Skægmonstret, han ser godt ud, skarp, vi får øjenkontakt, til han kigger væk og cykler videre. Jeg går med min skæggede ven på fortovet og griner højlydt. Det går op for mig, at vi er fremmede nu. Jeg har lyst til at skrive til ham, og høre hvordan det går, men lader være.
Om lørdagen græder jeg hele dagen, og er bange for, at jeg ikke kan noget som helst. Jeg stresser ubehjælpeligt over de ting jeg skal nå, og hyler som et barn over, at jeg ikke kan rumme noget af det. Jeg har det som, at min kerne er forsvundet. Vinmenu på restauranten og en kæmpe joint til ESC får mig til at vælte rundt på gulvet, højstemt og ubekymret, og glemme at jeg græd.

Det er mandag i dag, men det er mest en ikke-dag, og jeg ser hele tiden mig selv være dette andet menneske i nat. Et rørende, intimt, hjertesugende quick-fix, der aldrig kan eksistere i virkeligheden. Jeg længes efter, at han er her nu og kører sine ru hænder op af min nøgne ryg. Jeg er nervøs for, om folk bliver sure over, at det er sket. Jeg tænker, at jeg er et farligt og ustyrligt menneske.

Jeg kan ikke stoppe timerne, om lidt ender min lange weekendskapisme, har været fuld siden torsdag, og jeg kan ikke overskue, at skulle være andre steder end i mørket, på bænken, min næse most ind på det lille stykke hud under hans øreflip.

Et quick-fix skulle jo fixe, skulle det ikke?
.. Ikke skabe mere længsel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s