zen-buddha

De sidste to dage har jeg levet som en tibetansk munk, der forsøger at ophøje sin sjæl ved sund kost, slidsomt arbejde, meditative aktiviteter, lange gåture og rolige strækøvelser om aftenen. Men hvad forskel gør det egentlig? HVA??? HVA???

På vej hen til kontoret her til morgen er jeg en aggressiv molotovcocktail, klar til at implodere midt på cykelstien. Min retarderede skumfidus-pelsfrakke bliver ved med at blæse op på grund af sine løse knapper, og jeg begynder at raseritude og sværger, at hvis den blæser op igen, så smadrer jeg cyklisten foran mig, som desuden cykler så irriterende, at jeg ikke forstår, hvordan hun overhovedet kan være et normalt velfungerende menneske. Jeg har lyst til at råbe af hende, at hun ligner en fucking idiot på sin fucking praktiske bycykel. I et butiksvindue får jeg øje på mig selv, og mit forfærdelige lange hår har samlet sig i en stor frizzball på bagsiden af mit hoved, og jeg raser over, at en (30 kr dyr) shampoo der skulle løse frizz and dryness skaber frizz og dryness (MEGET MÆRKELIGT FIRMA). Nå nå, slap nu af, sæt dig på trappestenen og drik en kop kaffe og ryg en cigaret – alle ved, at nikotin og koffein gør en utrolig afslappet.

Forleden dag skrev jeg til Drengen. En meget kedelig besked, noget om vejret. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg skrev. Måske fordi jeg blev ved med at fantasere om hans unge spændstige krop og kæmpe penis. “Vi kan ikke date. Jeg er en ung idiot” skriver han i går aftes. Så meget for smalltalk om vejret. Jeg har ikke engang spurgt om en date. Jeg har vist misforstået hans venskabsanmodning på Facebook. Jeg burde have vidst, at det betyder, at man ikke skal date… LOL. Hvem siger, at jeg gider date ham?

Nuvel, de her tanker er svære at sortere i, fordi jeg har en lille æske med dating-selvhad klar til at trække frem hver gang jeg møder afvisning, og jeg begynder at græde en lille smule, da jeg skal sove, fordi min hjerne siger: “Der er aldrig nogen der kan elske mig; ingen har lyst til at se mig igen, når man har knaldet med mig, jeg må se helt forfærdelig ud nøgen, eller i morgenlyset, måske er jeg alt for slummet, måske er jeg ikke datingmateriale men kun knaldemateriale”, men ved du hvad, det gider jeg virkelig ikke tænke, for det er LØGN. Jeg tænker på, om jeg med vilje kun tiltrækkes af “unge idioter”, utilnærmelige fissekarle, fordi jeg selv er en… fissekarl? (pikkefrøken?) Har jeg selektive briller på, der nægter at se de mænd, der godt vil mig for den jeg er?

***
2 timer senere

TIL GENGÆLD er jeg endelig smeltet ind i Projektet og arbejder som en flittigmyre dagen ind og ud. Det føles godt. Jeg er rolig og målrettet. Vi klapper alle i hænderne. Og så sagde jeg til lægen: “Jeg er bange for at der er blomkål i min fisse”, og så sagde hun, at jeg så helt sund og rask ud dernede, og jeg indser, at der nok kun var tale om freudianske “blomkål i fissen”, en bevidsthed om indre råddenskab/yndigt ydre. Viser jeg min råddenskab og nubrede blomkål til andre? Viser jeg det til de smukke mænd, der lander i min sexdungeon i Nordvest? Hvad hvis min råddenskab faktisk er mega nice?

Mit ansigt ser sundt ud. Jeg har suget solen til mig. Fregner, røde kinder. Jeg ved, at jeg er god nok. Et sted dybt inde ved jeg det godt. Når aggressionen lægger sig, er jeg typen der danser for mig selv i Mosen, når ingen kigger. Mit job burde få de fleste mænd til at komme i bukserne. Jeg er sjov, charmerende, klog og måske også endda lidt pæn. Jeg har ikke så mange rynker endnu; apotekerdamen sagde, at jeg havde babyfjæs. Jeg anerkender, at hun formentlig kun forsøgte at få mig til at købe nogle dyre hudplejeprodukter, men jeg stolede blindt på hendes ord. Om lidt får jeg flere penge mellem hænderne. Så vil jeg købe en tur til frisøren, måske købe nogle nye bukser. Sko? Hmm.

Jeg har ingen planer i weekenden, udover at menstruere. Fedt.
Jeg vil bare være en zen-buddha. (Med den her på repeat)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s