kulret

der er kun få uger til næste deadline, og jeg rammer igen den kreative mur, fordi mit sind vandrer hen på kønssygdommene og min egen dødelighed hele fucking tiden, og mit team kigger på mig, forventer at jeg er færdig, og den udenlandske arbejdskraft skriver beskeder til mig om sparring, “sig til hvis du har brug for hjælp”, og jeg siger “jeg begynder imorgen” … “jeg begynder imorgen” … “jeg begynder i …”

og jeg er samtidig ret sikker på, at jeg lider af forårskuller, jeg føler mig altid underlig til mode når sæsonen skifter, og det er ironisk, at man kan længes så meget efter solskin, men når den så kommer, skinner den for meget, åh, og jeg vil være ude for hele tiden, samtidig med at jeg er så træt, så træt, jeg kan ikke koncentrere mig om noget, sol, ikke sol, arghh,

og jeg kigger på de ting, jeg har skabt, og jeg tænker, at jeg ikke kan noget som helst, og til sidste undervisningsgang er jeg lige ved at tude, fordi mareridt har holdt mig oppe den halve nat, bankende hjerte, tændt lyset, men man må ikke græde, når man underviser,

men jeg overlever altid, og mine to venner siger, at vi skal op på den store klinge, og vi genskaber en ungdom med alt for mange shots, det føles meget målrettet, jeg drikker mig sorgløs, tænk at det er muligt, og før jeg har set mig om, står jeg og danser helt ustyrligt på en tætpakket klub iført et tykt lag makeup (som ikke kan skjule de røde overophedede øjne) og hæsligt tøj, men jeg er ligeglad, for jeg er på den store fucking klinge,

alligevel kan jeg godt begæres, åbenbart, chok!, til trods for min klamhed; Drengen siger til de andre, at hvis man skal score nogen, så skal man bare tage dem om håndleddet og sige ‘kom her’, og vi griner allesammen, og jeg tænker et sted under den store klinge, at jeg måske gerne ville have, at han gjorde det ved mig, men vi danser bare videre ubekymret, jeg er også alt for gammel til ham, rationaliserer jeg; 5 år ældre, ahhh,

men pludselig tager han fat om mit håndled og siger ‘kom her’, og jeg kysser Drengen, glemmer selskabet, vi ender på gaden, kysser kysser kysser ud i een uendelighed, under klingen er jeg utrolig tiltrukket af ham, jeg ved det godt, vi diskuterer, om vi skal tage hjem sammen, jeg siger, at jeg er hoe der skal passe på mig selv, lol, det har jeg lovet mig selv jo! (har jeg ikke?) og han siger, at han gerne vil være sammen med mig, og jeg siger SÅ OKAY DA, fordi hans læber er så vanvittigt bløde og han får mig til at grine på den her måde,

på toilettet fjerner jeg min makeup, han kigger på mig imens og siger, at jeg ser pænere ud sådan, billige point måske, men jeg smelter, jeg smelter over ham, og vi spiser leverpostejsmadder i køkkenet, jeg fabler shots-blæst om alt hvad der falder mig ind, kæmpe overshare, men han griner – på den gode måde (tror jeg, husker ikke så godt), og det føles naturligt at røre ved hans krop, og at han rører ved min (OG MED KONDOM, bare rolig), og solen begynder at stå op på et tidspunkt, og han holder om mig, mens vi falder i søvn,

på altanen serverer jeg en overordentlig slummet morgenmad for ham, mit hoved er ved at eksplodere, drikker aldrig shots igen, men jeg har forsat lyst til at kysse ham mellem chilipeanuts, pomfritter og flad grape sodavand, og solen brager ned mellem ordene, ned i forårskulleren, ned i varm hud under fingrene, knitrende unge øjne, jeg er helt diffus over, at jeg synes så godt om ham, og det hjælper ikke på min blokade, den brændende sol, den sanselige sex, den smukke Dreng, jeg fortabes i foråret, jeg fortabes i “nu og her”, jeg er så diffus, meget levende, ja ja ja, levende, måske det er ok… åh, ligger bare på sofaen hele dagen og ser Buffy, kan igenting, ja ja ja, levende, halvdød, solskoldet…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s