på stolen i stuen på scenen i munden

Mit hjerte banker ivrigt, mens jeg støtter mig op af væggen. Hoveddøren står åben, og jeg kan høre Forfatterens (the artist formerly known as Herskeren) forpustede opstigning til 4. sal. Trinene runger i betonopgangen. Jeg er glad for, at jeg ikke har nået at overtænke den impulsive beslutning om et seksuelt tête-à-tête. Han har skrevet mere eller mindre uafbrudt til mig de sidste fjorten dage, og har på en eller anden måde fundet vej ind i mit hoved (og ned i mine bukser). Det er blevet lørdag, og jeg overgiver mig nu.

Han har bedt mig om at være iført kjole og intet andet. Det stadig lusebefængte hår (genstridige sataner) har jeg samlet i to stringente fletninger højt på hovedet, så jeg til forveksling ligner Baby Spice. Kikset, tænker du nok. Tja, du har ret. “Du ser fræk ud,” siger han alligevel, da han træder ind af døren. Jeg har glemt, hvor pæn han er. Han er faktisk overdrevet pæn. Keep it cool, keep it col, w. “Mmmhmm,” siger jeg selvsikkert, og strutter med brysterne i den stramme kjole, som den ægte femme fatale jeg er (lol). Han kysser mig dybt, og jeg skyder underlivet mod ham. Han skubber mig væk og holder mine arme fast bag min ryg. “Ikke røre endnu.”

I de skrevne fantasier, der har skudt som glohede projektiler gennem den online, liderlige sfære de seneste par dage, sidder jeg på en stol inde i stuen. Han placerer mig derfor på stolen. Jeg har rullet gardinerne ned, så hverken naboers nysgerrige blikke eller det kølige martslys kan trænge igennem. Action. Trin for trin opføres fantasierne på scenen. Vi er dygtige skuespillere begge to. Jeg koncentrerer mig om at holde øjenkontakten og om ikke at kaste op, mens han pik prikker til min gag reflex. Mit ansigt er fyldt med mit eget savl. Han elsker, når jeg savler meget. “Lad det løbe ned af dit ansigt,” befaler han. Tiden er for længst slået i stykker. Jeg er kun i min mund, i mit skød, i hans øjne.

På sengen kommer jeg til at grine, mens han fumler med kondompakken. Den fjerde væg brydes. Han redder situationen ved igen at stikke sin pik ind i min mund. “Du skal ikke grine.” Kontrol genvundet; skuespillet kan forsætte, phew. Der går ikke lang tid, før han kommer. Jeg trækker forsigtigt kjolen ned over mine hofter og lægger mig ved siden af ham. Det blæser koldt gennem de dårligt isolerede vægge. Dagslyset siver ind af sprækkerne i rullegardinerne.

Vi er virkelige mennesker igen. Han fortæller indgående om bogen, han er igang med at skrive. Den har en fuldstændig obskur og kringlet handling. Jeg prøver at lade vær’ med at grine, og kigger i stedet alvorligt på ham, mens hans lange fortælling udfolder sig. Musikken fra bluetoothhøjtaleren på gulvet spiller musik fra 40’er-50’erne. “Jeg lytter kun til det her for tiden,” siger jeg, da hans fortælling (endelig) er færdig, “men man bliver altså lidt skør af det; jeg mister virkelighedsfornemmelsen”.
“Nogle gange er det rart at leve i en anden virkelighed,” svarer han.
Jeg nikker.

Vi har sex igen. Han ryster i sin orgasme. Jeg har lyst til at kysse ham, men gør det ikke. I stedet pakker han sammen og gør antræk til at gå. Jeg læner mig igen som den babyspice-femmefatale jeg er op af dørkarmen, mens han ifører sig sit overtøj. Wow, han er altså virkelig pæn, tænker jeg og stirrer på ham. Min mascara er i kampens hede smeltet ned under mine øjne og fletningerne sidder skævt på hovedet. Han er derimod kun blevet flottere. Meget velklædt, smart og maskulin. Med sin bløde jyske accent siger han farvel, kysser mig kort på munden, klemmer mit venstre bryst, og forsvinder ud af døren.

Jeg skraldgriner, da jeg efterfølgende kigger mig selv i spejlet. Jeg er ikke længere dette fantasiobjekt, som han i så lang tid har begæret ud fra halve minder og liderlige dagdrømme. I stedet er jeg bare W., fæstnet i min helt egen virkelighed et sted i Nordvest. Det føles godt. Mine psykosomatiske lidelser er for en stund forstummet (jeg har været “syg” hele ugen, imaginær halsbetændelser, feber og ødelagte tænder), og nu er det lørdag, jeg er fri.
Jeg er egentlig mest bare lidt lol, og det er OK.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s