juledesillusion, kapitel 24

Som et pakæsel med årets julegaver fastmonteret på ryggen sløver jeg mig op af Søborg Hovedgade, ud mod mine forældre i forstæderne, og jeg går kun, fordi jeg gerne vil have, at al min ængstelighed  fra lørdagen skal forsvinde, og December har især lært mig, at jeg godt kan gå mine følelser væk, ændre dem, og efter 7 km i silende regn begynder jeg endelig at føle mig glad og stærk igen, jeg kan godt, jeg kan godt, og selvom jeg svimler lidt i lædersofaen, og det konstant føles som om, at jeg er på den store rutsjebane, så er jeg tryg ved min familie, og snart har jeg glemt hvor frygtelig lørdagen var og hvor stort afsavnet til disse efterhånden ansigtsløse mænd var, for jeg forstår, at de 16 mennesker i rummet er bundet sammen af blod, og jeg har dette blod i mine årer, og at jeg slet ikke behøver nogen andre udefra til at frelse mig.

Jeg tror godt på, at jeg kan frelse mig selv.

Tak fordi I har læst med her i December. Jeg er dybt benovet.

Glædelig jul. ❤ ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s