juledesillusion, kapitel 7

Min hjerne er fyldt af indre monologer. En monolog til Løven og en monolog til når jeg træder ind i af døren på det tilbudte drømmejob. De smelter ind i hinanden og vil egentlig det samme. Jo mere jeg beskæftiger mig med monologerne, desto mere ro får jeg. Ligesom her på bloggen, som i bund og grund er een lang kontinuerlig monolog; jo mere jeg formulerer mig selv, skaber en virkelighed, desto mere ægte er jeg. Jeg tvivler stadig på begge situationerne, er skræmt ad helveds til, men bliver helt høj ved tanken om, at skulle være mig selv. About time.

Dagen er nærmest også een lang monolog, dog i selskab med de dejligste mennesker, og jeg ser mig selv blive apatisk overfor Løven, hvis syrede morgenarrangement jeg afviste med min sædvanlige forhandlingstaktik (neurotiske beskeder). Fik forvandlet det til et personligt møde senere på weekenden. Imponerende. Og når først sådan en aftale er landet, så føles det pludselig ikke så vigtigt længere. Nuvel, han er i mine tanker konstant, men det er som om, at han ikke er virkelig længere, og et eller andet sted – når jeg kan se gennem de romantiske forestillinger, så er jeg ikke helt sikker på, om jeg bryder mig om ham. Der er noget i hans sprog som freaker mig ud.

Når man er dette ovenpå-menneske, synes man også det er pissesmart at arrangere en storstilet nytårsfest i egen lejlighed, hvor det ikke kun er en masse halvbekendte der skal brødfødes, men også den kære H. som lige får tilsnusket sig adgang, og selvfølgelig – jeg er et meget rummeligt menneske, jeg holder stædigt fast i, at jeg synes, han er en nar og at jeg er videre, men faktum er, at vi ikke har set hinanden siden i sommers, og jeg aner ikke, hvad det helt præcist er jeg forventer af sådan en nytårsaften i selskab med ham. Det er ironisk at skulle brænde dårlige oplevelser fra 2017 ved hans side, når han bestemt er en af dem.

Wow, det var en enormt uinspireret tekst. Jeg er mega træt og fyldt op, men også pligtopfyldende overfor min juledesillusionskalender. Sådan må det være. De her gode mellemdage, de findes heldigvis også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s