juledesillusion, kapitel 3

Jeg har formentlig drukket for meget alkohol i denne uge; enhver dranker ved, at promillerne især sætter sig på følelseslivet som en sødlig betændelsesvæske af dårligt selvværd og ensomhed, og netop derfor kan jeg ikke styre min desperation, for torsdag aften har jeg sat min aldersgrænse på Tinder op til 49, fordi jeg har hørt ‘Det Næste Kapitel’ med Hassan Preisler som er i midt 40’erne, og jeg synes, han er rimelig dreamy, og mens jeg nu denne lørdag aften græder til ‘Funny Girl’ med mr. rabbit vibrerende mellem benene og swiper løs, vælter det ind med tilbud fra disse modne mænd, og fordi jeg drikker lidt rødvin og kun har levet af franskbrød med smør, synes jeg pludselig, at ideen om en pik på bestilling med 30 minutters levering nok kunne være en meget god løsning på min fortvivlede hjertesorg.

Okker gokker gummiklokker; det bliver en designer på 42 der vinder lodtrækningen, så jeg tørrer tårerne af mit ansigt, ifører mig tanketomt en mørkegrøn silkeskjorte og slår (det formentlig lusebefængte) hår ud før det ringer på døren, han løber næsten op af trappen, og min første indskydelse er, at jeg ikke er tiltrukket af ham, men nu er han her, og jeg byder et glas vin, svinger med håret, taler dybt og sensuelt, feeder hans øjensynligt kæmpe-ego med beundrende kommentarer, “jeg er faktisk ret kendt – i hvert fald i sverige” siger han, og jeg siger: “ej hvor dejligt for dig”, jeg kigger på hans gråsprængte hår og de hængende kinder, og efter jeg har været på toilettet, kysser han mig, på sengen trækker han tøjet af mig, trænger ind i mig, en mr rabbit med krop, det går ret stærkt, og efter han er kommet og stadig er inde i mig, får han halsbrand og hoster og hoster, og mens jeg tørrer sæden af mig på toilettet, råber han inde fra sengen: “så, var det fint nok?”

Da han er gået, griner jeg højt og klasker mig selv i hovedet med en flad hånd, men svarer da også lige de andre fem mænd jeg har negligeret den seneste time, skriver sødmefuldt godnat til dem, ryger rastløst fem cigaretter, tager nattøj på og kryber under dynen som om intet var hændt, og da jeg vågner efter ti timers søvn, hiver jeg febrilsk mr. rabbit frem igen og forsætter med at swipe løs, indtil jeg begynder at hulke mens jeg orgasmer; søndagen er en stor grå klump, jeg pludselig skal forholde mig til, men jeg har ikke lyst til at være i denne dag, jeg har aner ikke, hvad jeg skal gøre med mit liv generelt, og jeg har heller ikke lyst til at have hjertesorg, hvad fanden foregår der, så jeg laver en sidste tegneserie om Løven, hvor han forsvinder ind i skoven, og min karakter siger: “jeg forstår nu”. (Løgner.). Køleskabet bugner med den kvalmende julemad fra i fredags, men jeg har ikke lyst til at spise noget som helst, til gengæld sletter jeg tinder.

4 thoughts on “juledesillusion, kapitel 3

  1. Mit svar er: Drik ENDNU mere alkohol. Åh. Eller. Jeg ved det ikke. Haha. Men tak fordi du deler. Jeg blev glad (og selvfølgelig ked af det over, at du har det sådan). Hvordan passer man på sig selv?

    Like

  2. Det får også altid mig til at flække. Pas nu på dig selv, pas nu på dig selv, samtidig med at man ser sig selv gøre alle disse ting, som er det modsatte. Det er næsten det mest uhyggelige – at være bevidst om destruktionen. Jeg håber, vi kan finde ud af det. Måske ikke lige i dag eller i morgen, men på et et tidspunkt i det mindste. Digitalt kram til dig ❤

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s