proppet

Et hoved proppet med tanker; jo også af W., men ikke hele tiden. Er det okay?

Okay, det er okay, selvfølgelig er det okay, det er din hjerne.

Nu – en dør halvt på klem. Jeg er lettet over ikke-afvisningen, men stadig frustreret… generelt. Men den tunge følelse i mellemgulvet forsvinder. Jeg beslutter mig for, at jeg i den kommende uge vil lave tegneserier med mig selv som hovedperson – og ikke længere med ham. 
Veninden og jeg laver vores nytårsforsættere på bodegaen. I modsætning til forrige år, hvor de mest handlede om konkrete ting, såsom “find et sted at bo, skriv et speciale, gå mere i similisten”, har 2017 udviklet sig til et af de dér hårdtslående, bitre år, og derfor bliver de nye forsæt for 2018 langt mere indadvendte og abstrakte: “Tag dig selv alvorligt, arbejd på selvværdet, vær ærlig”. Jeg tror på det. Hold kæft 2017 har været stinker. En anden veninde siger i dag til mig over tapastallerkenen: “Hvordan kan du stadig være i så godt humør, taget dit lorteår i betragtning”. Jeg griner højt: JEG VED DET IKKE HAHA DET ER JEG BARE. Åh.
“Den Spiselige Kvinde” ender med at bage en stor kage formet som en kvinde, og hun spiser den grådigt efter alting er kollapset i et distanceret angstanfald. Jeg vil gerne male mig selv med glasur, kigge mig selv i de glinsende sukkerøjne, smæske det smørfedtede kagefjæs i min rådne mundhule, knuse kagetæerne med mit nikotingule tandsæt. Når det med Løven går i vasken lige om lidt (jeg sletter hans nummer for 8. gang), har jeg besluttet mig for, at jeg stopper med at date, til at jeg har fundet ro i mig selv. 

Nu kommer december, og jeg forsvinder gladeligt ind i min vanlige juleillusion, hvor jeg hjernevasker mig selv med sødmefuld julemusik, ifører mig store røde striktrøjer og forsætter med at grine som en anden jubelidiot. I 2018 vil jeg stoppe med at grine så meget. Det er unaturligt. Det er det altså. (“Tag dig selv alvorligt”). 

2 thoughts on “proppet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s