spis mig

Han lægger hovedet på mit skød og bider mig legende i underarmen, mens jeg nænsomt stryger hans lange hår om bag ørerne. Han smiler op til mig, “jeg kan godt lide at være her. Med dig.”
“Jeg kan også godt lide, at du er her.”

Da han kom gående op af trappen i opgangen, fik jeg det umiskendelige sug i maven igen og sang nervøst til ham: “Velkommeeen til Nordvest, velkommeeeennn til min lejligheeeed” (pissegod sang btw). Hans våde hår var samlet i en knold i nakken, og friluftstøjet sad stramt om hans muskuløse overkrop. Ved spisebordet med munden fuld af humus og linser fortalte han om sin vilde rejse med kendisser, åbne sportsvogne og kokain. Jeg fortalte om madforgiftning, tegneserier og Arbejdsformidlingen; bevidst om, at mine historier på ingen måde ville kunne matche hans sindssyge liv. Men han var ligeglad, egentlig.

“Du er smuk,” siger han nede fra skødet. Når vi kysser, rammer mit bryst ham på kinden, og mit lange hår filtres ind i hans. Han spørger, om han ikke skal vise mig en sekvens fra den kampsport han dyrker. Han stiller sig på gulvet og strækker kontrolleret sine arme ud og samler dem igen, ændrer stilling for hvert et japansk ord jeg råber til ham. Jeg får lyst til at fortælle ham, som han står dér med håret hvirvlende om hovedet, så seriøs og stærk, at han er det smukkeste menneske, jeg nogensinde har set.

Da vi senere har sex, er han voldsom. Vild som løve, tænker jeg imens. Han vil spise mig. Jeg har aldrig været sammen med nogen, der er så stærk som ham. Normalt dater jeg spinkle, feminine, laskede mænd. Han holder mig hårdt på kravebenet, og jeg presses ned i madrassen. Jeg har svært ved at hengive mig; ikke på grund af hans voldsomhed, men fordi jeg bliver bange for, at han kun vil have sex med mig. At det er dét, som det hele handler om. Hans ironiske, jokende facon hyler mig pludselig lidt ud af den, og jeg bliver ængstelig over hans styrke, og den måde han tager mig på. Tidligere Tinder- og sexafvisninger skyller ind i mit hoved, og jeg kan ikke udholde, at han også skulle være sådan. At jeg kunne være så dum, ikke at have gennemskuet det.

“Læg dig ned,” siger jeg til ham og kravler op på ham. Jeg presser hans hoved til siden, holder ham om halsen, slikker ham i øret, knalder ham hårdt. Han kommer.

Jeg falder i søvn i hans krog. Jeg drømmer, at vi har sex på det kontor, jeg sidder på for tiden. Han vil gerne gnubbe sin pik mellem mine bryster, men bliver afbrudt af min tante, som jeg tilfældigt har mødt tidligere på dagen. Hun siger til mig: “Du kan blive alt, hvad du drømmer om”, men bliver forstyrret af mine forældre der har lavet et powerpointshow, hvor de forklarer mig vigtigheden i at have et job, og hvordan jeg skal få et. Jeg vågner op med et sæt og begynder at gennemtænke hele mit liv. Han holder mig i hånden i søvne, og jeg hviler mine læber på hans skuldre. Mit hoved føles luftigt.

***

I entreen skubber han mig blidt op af væggen, tager fat om mit ansigt med sine hænder, og kysser mig insisterende. Jeg har stadig sæd i halsen fra hans morgenorgasme, og jeg svimler ind i afskedskyssene. “Vi skal ses snart igen. Snart! Ikke?” Siger han halvvejs ud af døren. Jeg smiler forlegent. “Jo. Snart!”

Jeg græder en lillebitte smule på cyklen hen til kontoret en time senere. Det er fuldstændig ubegribeligt for mig, at et menneske som ham har lyst til at se mig. At han ser mig. Jeg forventer stadig at blive afvist. Han er ubegribelig. Men måske er jeg også ubegribelig. Tænk, hvem havde troet det.

Nu har jeg siddet tre timer på kontoret, og kun formået at producere den her tekst. Jeg er helt blød og træt. Sløret blik. Ryger smøger på trappestenen. Jeg har lyst til at skrive til ham, at jeg gerne vil føde hans børn. Prøver at styre mig, haha.

(Jeg kan ikke finde på noget navn til ham… det skal nok komme)

2 thoughts on “spis mig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s