4 thoughts on “fredag aften

  1. Sorry, not sorry. Haha. Ej. Men jo. Altid dejligt at vide, man ikke er den eneste der er helt blæst. 🙂 Bliver nysgerrig på dit liv og på hvad du tænker og hvad du har oplevet, siden der er disse paralleller. Håber at det hele løser sig for dig, ligesom jeg håber det hele løser sig for mig. Åh.

    Like

  2. Enig. Og dermed også lidt snyd at jeg bare kan sidde her på den anden side af skærmen og læse med og tænke, hvor rart det er at vide at jeg ikke er alene. Altså. Det ved jeg jo godt at jeg ikke er, men det er sgu bare ikke så tit folk deler så dybt ud af deres hjerne. Så tak for det. Jeg håber også alt det bedste. For dig og mig og alle de andre derude. Måske en dag jeg selv fatter at forstå hvad i mit liv der har været med til at krølle min hjerne, men de siger det er en proces. Udenpå ligner jeg i hvert fald alle andre forvirrede 27-årige, der prøver at have styr på alt mens jeg famler rundt i mørket. Det var vist en lidt rodet besked. Hey, god tirsdag, måske solen skinner lidt på dig i dag.

    Like

  3. Det er den bedste rodede besked, tak A(nonym). Fuck ikke-rodede beskeder. Jeg prøver at huske på, at jeg primært skriver for mig selv, men det er dejligt at få små genkendelses-kommentarer engang imellem. For jeg er så ekshibitionistisk at jeg ikke holder min dagbog for mig selv, så vil åbenbart gerne høres og læses af andre (prøver stadig at acceptere denne del af mig selv efter 13 år med blogging). Udadtil er jeg også et ret sammenhængende, velfungerende menneske, men det glemmer jeg ofte. Så kigger jeg på alle andre og tænker: Hvordan lever de deres liv så ukompliceret? Og så prøver jeg at huske på, at de fleste nok er helt rodede også. Bloggen hjælper mig med at få denne indsigt, og det er godt for os alle, tror jeg. Ærlighed og åbenhed muss sein! Nu er det vist mig der rander. Kan ikke huske hvad det var, jeg ville sige, haha. Har drukket to kopper kaffe er mit sind er allerede over the moon.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s