[meta:data] [hi_stranger]

[velkommen til jer nye læsere:
jeg er benovet og overvældet
jeg har blogget siden jeg var 15, og hver gang min blog er blevet for stor, er jeg blevet paranoid og alt for selvbevidst (og kommentarliderlig), har lukket den, ventet en måned eller to, og så startet forfra et nyt mere anonymt sted,
måske du endda har læst mig før, uden du ved det,
eller også ved du det, uden jeg ved det,
men jeg føler mig ikke så bange nu,
jeg håber, jeg kan stå distancen,
jeg håber ikke, jeg censurerer mig selv,
jeg vil jer gerne,
jeg vil gerne denne blog,
så .. det er ok, i feel like i can really be vulnerable around you..]

8 thoughts on “[meta:data] [hi_stranger]

 1. Jeg har det på præcis samme måde. Bliver på en sær måde helt varm inde i af at se den. Har lyst til at se den igen og igen, samtidig med at jeg er bange for at han kommer til at genopstå i mine mareridt og hvisker ting til mig, åh, haha.

  Like

 2. Forstår godt din frygt for at blive genkendt. Du må sørge for at være totalt stealth og anonymisere dig selv, så paranoiaen ikke overvinder. Vi er jo nogle her, der har brug for din blog og dine refleksioner, haha!

  Like

 3. Haha, ja. Bliver nødt til at erstatte “Nordvest” med “Ukendt sted i København”, og lyve om farverne på mit tøj, haha. Jeg er bare så bange for at blive sådan en blogger der kun skriver om tøj, brunch og tv-serier, fordi man er bange for at være ærlig og sårbar. Så giver det pludselig ingen mening det hele. Og tak, Anne. Det bliver jeg så glad for at høre. Det giver mig blod på tanden 🙂

  Like

 4. Vil bare lige sige: jeg elsker din blog og er en af de nye læsere ovre fra Hvidkaffe. Jeg har læst hele din blog igennem fra en ende af, og bare så du ved det og måske kan slippe paranoiaen lidt: JEG kender dig i hvert fald ikke i virkeligheden, så vær helt tryg. Tak for skønne skriverier. Glæder mig til at læse med.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s