lasagna

Gode venner er dem der ringer og fortæller en, at man lige skal slappe af. Den højre side af mit ansigt har sitret de sidste 48 timer, det føles underligt hævet, og jeg er ret overbevist om, at jeg har en hjernesvulst. Det kan også være fordi jeg går og spænder helt sindssygt i min kæbe. Det kan også være, at jeg bare… har en krop, og det er første gang jeg rent faktisk tænker over højre side af mit hoved.

Gode venner er dem der fortæller en, at man skal stoppe med at sætte vækkeur, og at man skal droppe i hvert fald halvdelen af de mange ambitiøse planer, som man havde lagt for dagen. At man har resten af livet til at blive vækket af et vækkeur, og at mange af tingene altså godt kan vente.

Gode venner siger, at alting nok skal løse sig, og at jeg nok skal finde ud af det hele.

Gode venner kommer til Game of Thrones og lasagne i aften. Jeg vil bruge resten af dagen på, at lave verdens bedste lasagne. Det er en overkommelig plan. Mere overkommeligt end at beslutte mig for, hvad der skal ske med resten af mit liv. Hvis jeg er heldig forsvinder den sitrende fornemmelse i mit ansigt. Måske jeg også skal tage en lur. Spændende…

Ps. I morgen skal jeg til psykolog for første gang i næsten en måned. Jeg kan se, at jeg den sidste måned har blogget dobbelt så meget som jeg plejer. Jeg tror, jeg savner hende, og at det bliver godt for mig at komme derhen. Men det kan også betyde, at jeg ikke kommer til at bruge bloggen som min terapi på samme måde. Nu må vi se. Jeg er ret besat af mig selv for tiden, haha.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s