en syrenbusk af feber

Er du en syrenbusk, du dufter så godt, du dufter så evigt godt.. – nej-nej, jeg har bare fået feber, så vil du ikke holde om mig nu? for min krop beder om at eksistere igen. bare der var nogen…
Kuldegysninger i hver en hudcelle, jeg kan kun gisne om, hvad min krop tænker om mig nu. hvorfor skulle jeg negligeres sådan, siger den måske. 
Fanget i regnen i parken, under et træ, hvorfor insisterede jeg også på at lave noget i dag. var det ikke meningen jeg skulle holde fri. jeg griner højt, selvom alt i mig ved, at jeg er ved at blive syg. så nu kommer bomben, tænker jeg. nu skal jeg græde. 
På en måde ånder jeg lettet op. 
Tak krop, fordi du endelig giver slip.

(i ikke engang en feberdrøm, men en skinbarlig virkelighed, overvejer jeg, hvorfor jeg svarede H. tilbage med det samme i går – på en høflig fødselsdagsbesked – og mens jeg samtidig var sådan “ha, i don’t feel a shit for him, that little suckeerrrr,” så svarede jeg ham tilbage jo. argh. og ikke engang høfligt, men igen en af de dér lange kringlede beskeder, hvor jeg skubber indholdet fra min navle helt til det fremmede land, hvor jeg har en idé om, at han sukker efter denne syrenbusk af et kvindemenneske, at han ved hvor varm min krop er lige nu, og jeg ser filmen med Paul Dano på Netflix, og prøver at erstatte hans ansigt med H.’s, og igen forsøger jeg at forstå, hvorfor forelskelser er så underlige og utilregnelige, og hvorfor jeg bilder mig selv ind, at jeg bare har det top notch feta cheese orange color rainy trees… men han skrev, – ergo, jeg har betydning, sukker det lille patetiske hjerte på en ufølsom måde, det føles ufølsomt, men hvorfor er han så på skærmen midt i Netflix, og hvorfor sidder hans smukke ansigt og betragter min feberrystende krop…)

Kroppen siger, at jeg skal sove nu

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s