the zipless fuck

– Skal du have pik?
– Ja.
– Sig det til mig.
– Jeg vil gerne have din pik.
– Har du ventet på den hele dagen?
– Jeg har ventet på din pik hele dagen.

***

I en euforisk, ekstatisk bevægelse, som kirsebærret på toppen af min hypersociale alko-uge og i min søvnløse, rødvinsstive fredag nat, havde jeg fået den geniale idé, at jeg i min kommende rastløse lørdag skulle bolles i stykker.

Jeg har ikke set Amagerdrengen siden december, efter jeg droppede ham til fordel for at være ulykkelig forelsket i H. Taget min hedonistiske livsstil og min altopslugende liderlighed disse dage i betragtning, var det forløsende og naturligt at tænke på ham. Det gnidningsløse knald, må du forstå.

Min krop havde sitret så intenst hele lørdagen, så den nærmest var ved at eksplodere. I timerne op til han kom, lå jeg i tavshed på sofaen med lukkede øjne og visualiserede det kommende knald, mens mit underliv dunkede med brutalt kraft. Jeg forestillede mig, hvordan han ville komme ind af døren, snave mig i gulvet og stikke en hånd ned i mine trusser, ligesom han har gjort de andre gange. At vi ville knalde på mit spisebord, i badet, på min nye voksensofa fra ILVA, på min seng..

Men Amagerdrengen er en løs kanon og ville først sidde og snakke, garwwd. Jeg følte mig åndssvag, at jeg sad i mit joggingtøj uden bh (troede jo det ville komme af med det samme) og skulle konversere høfligt. Jeg forsøgte hele tiden at nærme mig ham, men han blev ved med at vende tilbage til samtalen. Fodbold, flygtningekrisen, Star Wars. Tre ting jeg ikke ved nok om. Jeg grinede lidt, mens jeg samtidig forsøgte at dræbe al den snak.

Så skulle vi se film. Jeg himlede med øjnene, da jeg så den varede 2,5 timer. Mit underliv dunkede stadig med tiltagende styrke, og jeg puttede mig tæt op af ham i sengen, hvor han havde computeren med filmen på skødet. Lagde mig i den mest attråværdige position, jeg kunne forestille mig, så han havde udsigt til mine bryster og bølgedalene fra min figur, mens jeg gramsede forsigtigt på ham.

Efter et stykke tid med rumskibe, lyssværd og mine uentusiastiske, formålsløse kommentarer til indholdet (“he dead” eller “de er et godt makkerpar hva?”) stak han endelig hånden ned i mine bukser, og begyndte at gramse løs på min numse. Jeg var ved at dø af liderlighed.

Det gik op for mig, da han spurgte om det indledende citat med hård stemme (skal du have pik) mens han kiggede insisterende på mig, at det hele nok havde været en del af hans plan. Jeg sad oven på ham i nok en time, og bollede både ham og mig selv med lukkede øjne ind i alternative orgasme-universer, hvor der ikke eksisterer andet end fred, tomhed og psykedeliske farver. Min frygtelige speciale-hjertebanken og fremtidsparanoia forstummede i denne verden; kunne man være lykkeligere end dette?

Han nussede mig på ryggen med sine store, barske hænder, til jeg faldt i søvn, dér klokken 5 i morges, og holdt derefter stædigt om mig hele natten. Da vi vågnede, knaldede vi igen, og jeg svimlede rundt om min egen akse i denne ekstatiske luftighed, der var opstået i min hjerne.
– Har du fået det, du ville have, spurgte han.
– Ja, sagde jeg.
– Jeg er glad for at kunne hjælpe, sagde han og kom kort efter i min mund.

Mens regnen i eftermiddags forhindrede hans hjemtur og bankede hidsigt på ruden, sad vi i flere timer i min sofa og snakkede, og vi aede hinandens ben. Indrømmet, jeg har tidligere gjort lidt grin med ham, fordi han er lidt en freak. Men han begyndte at fortælle alle disse sindssyge historier fra et anderledes og andet liv, og jeg følte mig så åndssvag med min humanistiske, abstrakte universitetsuddannelse og konforme, ikke-voldelige liv. Pludselig var han et meget levende menneske. For første gang, beundrede jeg ham, for den han er, og jeg blev glad for, at jeg har mødt et menneske som ham. Perspektiv, forstår du.

Jeg gav ham 30 kroner, så han kunne få en cola på vej hjem.
– Godt arbejde, sagde jeg, gå ud og køb dig selv noget pænt.
Vi grinede.

“The zipless fuck is absolutely pure. It is free of ulterior motives. There is no power game. The man is not “taking” and the woman is not “giving.” No one is attempting to cuckold a husband or humiliate a wife. No one is trying to prove anything or get anything out of anyone. The zipless fuck is the purest thing there is. And it is rarer than the unicorn.” 

– Erica Jong i “Fear of Flying” (1973). 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s