afsked

Det føltes ironisk, at det var Wicked Game som skulle være den sidste sang på jukeboxen, før han gik hjem. De to kroner havde ligget på bordet i en halv time og markeret aftenens snarlige klimaks. Mit hjerte dunkede hårdt i halsen og i øjnene. Hele mit væsen var som en vibrerende, glødende meteor, tæt på at crashe ned i gulvet på den triste bodega i et øredøvende brag.

Det føltes også ironisk, at synge “I’d never dreamed that I’d meet somebody like you / And I’d never dreamed that I’d lose somebody like you” sammen med ham. Jeg skrålede højt og falskt med på sangen 30 centimeter fra hans ører. Den sluttede. Han pakkede sine ting sammen og begyndte at sige farvel til vennerne omkring bordet. Synkront tog jeg også min jakke på og sagde farvel. Gik ud til cyklen og ventede på ham.

– Nå W.. jeg ville bare lige sige farvel.
Vi krammer.
– Vil du hjem og se min lejlighed?
– Ja… Hvis du er okay med det?
– Ja. Jeg ved jo godt, at du tager afsted om lidt. Det kommer jo ikke til at ændre sig.

***

Han gik nysgerrigt rundt i lejligheden, som jeg heldigvis havde efterladt super ryddelig og ren 12 timer forinden. På en måde vidste jeg, at jeg ville tage en med hjem. At det blev ham, havde jeg ikke turde drømme om.

Mens jeg drak vand for at dræbe den forbandede smøg-mund, befandt han sig på altanen. Jeg stillede mig i dørkarmen. Natten var allerede forbi og solen ved at stå op. En af disse euforiske, lune juli-morgener. Han tog fat om livet på mig og holdte mig tæt ind til sig; en omfavnelse der gled over i voldsomme kys og kort efter beruset, tætomslynget sex.

Han faldt lynhurtigt i søvn på ryggen med åbenstående mund. Jeg kunne selvfølgelig ikke sove. Ikke fordi jeg var ked af det, men fordi jeg generelt er alt for vågen disse dage. En underlig uro i roen. Rodede rundt ved siden af ham, og trak mig tilbage, når han lavede den mindste bevægelse. Hver gang jeg forsvandt, greb han min hånd og førte den op til sit bryst, pressede sin krop op mod min.

Jeg prøvede døsigt og fumlende at sanse hele hans krop på een gang. Begravede mit ansigt mellem hans skulderblade, og moste min næse dybt ind i hans hud. Den duft… Måske kunne han mærke, at jeg lå og kiggede på ham, for han vågnede. Det var som om, at tiden var slået i stykker. Som en feberdrøm. Vores ansigter helt tætte i en insisterende øjenkontakt. Mine bryster mod hans brystkasse, mit underliv mod hans. Han lagde hånden på min kind og kyssede mig blidt. Det føltes et kort øjeblik som om, at han også elskede mig.

– Jeg har det som om, jeg er vågnet op af en lang dvale, sagde jeg. Jeg har det bedre end nogensinde.
– Jeg har det på samme måde.
– Er det fordi du skal afsted?
– Nej. Jeg har det bare godt.

Han trængte ind i mig igen. Det var berusende for min tømmermændsophængte krop. Mens jeg lod sæden dryppe ned i kummen, tog han tøj på.

– Kan du have det godt, W. Kan du passe på dig selv W. Jeg håber alt det bedste for dig, W.
– I lige måde, H.
– Vi  ses om et halvt år.

Jeg betragtede ham gå ned af trappen og lukkede først døren, da han var helt væk.

2 thoughts on “afsked

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s