søndagslisten

Jeg har bemærket, at alle populære bloggere skriver lister. Jeg vil også være populær.

 • I nat drømte jeg, at jeg hookede op med skægmonstret. Hell, de tolv sex-partnere skal ikke være spildt, tænkte jeg, og begyndte med stolthed og kyndighed, at give ham et langt, grundigt blow-job. Men efter en sej kamp, blev han slap i min mund. Det er helt forkert det her, sagde han. Jeg har jo en kæreste. Jeg havde ikke tænkt så meget på det. Jeg var mest bare interesseret i, at give ham et forrygende blowjob. Vise ham mine skills. Alt det slid, til ingen nytte! ARHG.
 • Senere, i den virkelige verden, stod jeg ude på altanen, mens jazzmusikken bragede fra min stue, spejdende ud over Nordvest i et vanvittigt grin, som en almægtig, solskoldet dronning. Det var som om, jeg slet ikke kunne huske, at jeg nogensinde havde været så glad før. 
 • Jeg har ikke snakket med nogen siden i går formiddags. 
 • Må man egentlig lægge sig på græsset på Bispebjerg Kirkegård? Jeg turde ikke.
 • Jeg viste fem centimeters mave på vej hen til kirkegården, og alle folk på gaden var ved at falde i svime over det, og jeg var sådan: så slap dog af, det er bare en mave… hvad foregår der..
 • Hvilket minder mig om.. Er det respektløs at have blottet maveskind på en kirkegård? en ældre kvinde sendte mig et vrissent blik på et tidspunkt. Kan det have været det?
 • jeg har læst 150 sider af Stormfulde Højder i dag. Jeg ved ikke, om jeg kan lide den. 
 1. jeg har spist chili con carne tre dage i træk.
 2. jeg har spist en magnum
 3. jeg har spist franske vafler
 4. jeg skal på arbejde i morgen
 5. der skal jeg spise ærter
 6. og rugbrød
 7. men jeg fandt ud af, at jeg ikke har nogen brødkniv. så nu skal jeg skære brødet med en grillkniv. pinligt og kikset.
 8. mit vækkeur ringer om 6 timer. jeg sov til klokken 11 i dag. jeg tvivler stærkt på, at jeg får en god nattesøvn
 • Jeg er blevet solskoldet på mit højre skinneben
 • jeg har set rejseholdet færdigt 😥 
 • jeg har grædt lidt, men ikke sådan rigtigt. bare sådan lidt.. klynk..
 • .
 • Jeg glæder mig til at skulle på arbejde i morgen og se nogle mennesker. jeg har glemt lyden af min egen stemme. og med de smøger jeg har røget den her weekend, så er jeg faktisk ikke sikker på, den er der længere. 
 • Jeg kan egentlig meget godt lide det her liste-noget. Jeg forstår det nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s