kort datingliv

Her til aften så jeg, at han havde skiftet alle sine billeder på Tinder. En date-optimering, kan man kalde det. Jeg vidste godt, hvad klokken var slået. Jeg skrev og spurgte, om han havde lyst til at ses igen, og at jeg havde brug for klar besked. Det havde han ikke. Han var ikke lige “på”, var for meget i tvivl…

Av-av-av.

Jeg ville ønske, at han havde vidst det i går aftes før vi havde sex. At han bare var taget hjem. Så kunne jeg i det mindste have sovet i nat, og haft mindre ondt i mit underliv.

Jeg har slettet hans nummer og min Tinder-profil nu. Jeg tror ikke, at jeg er klar til det her dating-halløj endnu. Det slider for meget på mig.

Jeg er i bund og grund overbevist om, at jeg er fucking nice. Dog er der ingen af de 12 mænd de seneste 12 måneder, som har syntes det. Udover Tegneren, som jeg selv afviste, fordi han var lavet af vat. Jeg prøver, at sige til mig selv, at dating handler om timing og held. Men det handler jo også om mig. Og derfor kan jeg ikke lade vær’ med at vende det indad. Hvad er det jeg gør forkert?

Men jeg orker ikke, at begynde at slå mig selv i hovedet med det. Jeg magter det simpelthen ikke. Jeg er kommet så langt på så mange andre områder. Hvorfor skal jeg begynde at hade mig selv igen? Tankerne ligger klar i en lille boks i min hjerne. Jeg kan sagtens finde den frem og åbne sluserne. Men jeg prøver, at huske på AT JEG ER NICE. JEG ER FUCKING NICE. OG JEG ER LÆKKER. OG SJOV. OG SPÆNDENDE. OG SØD.

Det giver mig plads til at tænke, om han overhovedet var noget for mig. Måske følte jeg den heller ikke? Måske ville jeg bare virkelig gerne? Jeg ved det ikke. Det hele er forplumret oven i hovedet nu. Jeg forsøger på, ikke at tænke på H. og det åbne sår, der delvist hersker i mig endnu.

Nu skal specialet skrives færdigt. Jeg har en måned igen. Jeg har fået sex, hurra, så nu kan jeg forsætte lidt endnu, til jeg er fri. Jeg håber ikke, at jeg er herreklam. Jeg håber ikke, at jeg er et helt frygteligt menneske. Jeg bliver altid så nervøs, når min virkelighedsopfattelse bliver udfordret. Som om, at jeg rent faktisk burde se et andet menneske i spejlet, men ingen tør fortælle mig det.

Ps. Jeg har fjernet indlæg og lagt op igen, rodet rundt, undskyld for forvirringen. Jeg blev pludselig paranoid overfor om grunden til at han var igang med at dumpe mig, var fordi han havde læst med herinde. Jeg føler mig aldrig alene på Internettet. Jeg kan se, at der er kommet flere af jer derude, men jeg ved slet ikke hvem I er. Det fucker altid lidt med min paranoia. Men fint at I læser med. Jeg håber jeres dating-liv går lidt bedre end mit kamikazee-liv. Jeez.

@mytherapistsays, Instagram

4 thoughts on “kort datingliv

  1. Jeg er en af de nye, der er kommet til, og jeg er sjovt nok ikke din date 😉 Jeg har læst tilbage helt fra januar af og slugt det i mig – Du skriver fantastisk! Det ville jeg bare lige fortælle 🙂

    Like

  2. Haha, det er jeg glad for at høre Tine. Det ville også være for vildt, hvis han tilkendegjorde sig selv i kommentarfeltet. Og tusinde tak for ros og fordi du læser med! Bliver helt befippet og glad! 🙂 Det muntrer mig oprigtigt op på en dag hvor jeg ellers har lyst til at smadre ting i raseri, haha.

    Like

  3. Jeg er heller ikke din date og er også kommet til for nyligt. Gift med barn, så ikke så meget gang i datinglivet. Men jeg kan alligevel genkende en masse. Det har virkelig ramt mig ved gennemlæsning, at du kan beskrive 'det' så præcist på så velformuleret en måde – du skriver utrolig godt! Og dine sangvalg er spot on 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s