12

Jeg lå her i eftermiddags og talte på mine små, ildelugtende fingre.
Musikeren fra Tinder, Den klamme Nordmand, Den Italienske Cellist, Den smukke Schweizer, Fætteren, Ham fra Drone, Tegneren, Australieren, Amagermanden, Stakkels H., Arkitekten, og nu .. Jyden. 

12 mænd og 12 måneder siden jeg slog op med skægmonstret.

Det kører efterhånden på rutinen, selvom størstedelen er fra 2016. Jeg ved, hvordan den skal skæres. Jeg ved, hvordan min krop ser ud, hvordan den opfattes i sin kurvethed, kvindelighed og blødhed.

***

Min krop er en velsmurt sexmaskine der overgiver sig ved det mindste kærtegn. Det bliver nogle gange køligt. I mit hoved er der tomt. Jeg følger hans krop, og lader ham indtage min. Det lyder hele tiden som om, at han er ved at komme. Alligevel okser han videre. Kondomet slides i stykker. Jeg griber ham om håret. Det er som om, han slet ikke kan være i sig selv. Som om, han er een lang orgasme. Jeg har ikke prøvet noget lignende. Jeg ignorerer selv menstruationssmerterne i underlivet, og lader ham støde mod min ømme livmoderhals med sin perfekte pik. Jeg glemmer nogle gange, at jeg skal stønne, at jeg også skal larme. Han larmer meget, sukker og smæsker, åh. Jeg kigger koncentreret på ham og rider ham til døde. Nogle gange åbner han øjnene, og jeg kysser ham i øret. Kom nu, tænker jeg. Der er blod på kondomet. Har du fået menstruation, spørger han. Det tror jeg ikke, lyver jeg og løber ud på toilettet.

Vi fortæller hinanden gyser- og vandrehistorier til solen står op.

Han vækker mig efter et par timer med blide strøg over hele kroppen, presser sin pik mod min numse, jeg gnubber mig selv op af ham, som dansede vi, ud af døsen, og igen er han i mig igen. Han presser mit ansigt ned mod puden, holder hårdt om min hals, og i langsomme, igen med denne højlydte, overdrevne stønnen, stød, kommer han igen.

Det bliver morgen flere gange. Pludselig er det næsten middag. Han løber væk. Som om han har utrolig travlt. Har du set hvad klokken er, spørger han og vækker mig. Jeg skal altså virkelig gå nu, siger han. Jeg glemmer at fortælle ham, at jeg har købt juice og kaffe. Ud af døren er han bare. Jeg glemmer at spørge, om vi skal ses igen. Jeg vil så gerne se ham igen.

***

Før jeg blev en sexmaskine, var jeg bare mig selv. På den bedst tænkelige, kemiske facon. Fem timers flydende samtale og genial kemi. Det er med vilje, at jeg udskyder kysset. For når det først indtræder, forvandles og forsvinder jeg.

Nu er jeg som sædvanlig bange for, at han ikke gider se mig igen. Det er næsten for godt til at være sandt, den følelse jeg har, når jeg er med ham. Jeg er den bedste version af mig selv. Jeg er den, jeg gerne vil være med en anden. Jeg er sjov, jeg er smuk, jeg er intelligent, jeg er kreativ og fantasifuld, jeg er sexet, jeg er indsigtsfuld, jeg er improviserende. Han giver mig muligheden for det. Ingen af de andre 11 mænd gav mig muligheden.

Han har glemt sine høretelefoner her. Jeg har skrevet til ham, at jeg har fundet dem i min seng. Han har ikke svaret. Jeg skal lige prøve at slappe af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s