kender du det

I November havde jeg en (sex)date med en fyr der hed Billy.

Han hed ikke Billy, men det ved du godt.

Vi skrev sammen i halvanden uge op til mødet. Den skriftlige kemi var lige i skabet, og jeg begyndte hurtigt at dagdrømme. åh billy, måske er du min udkårne. Han arbejdede på et teater og på et manus på et stykke han selv ville sætte op. En splejset, kreativ mand; mange fælles interesser. Lige min type. Hans humor var god, og han lod mig skrive disse lange, kringlede, personlige beskeder. Jeg gemte billederne af ham fra datingappen, viste dem til folk, zoomede ind på dem, igen og igen. Om aftenen skrev vi godnat til hinanden, og jeg lavede endda en tegning til ham, med et sjovt citat han havde sagt. Noget om, at man jo skal have noget på kroppen, før man kan tage det af (det lød federe og mere flirtende dengang). 
Da aftenen for daten endelig kom – rødvin og chips i hans studiebolig på Nørrebro – skulle vi først mødes i det store kryds. Det var mig der havde foreslået det. På sexapps skal man være forsigtig, det ved jeg. Jeg var kommet i for god tid, eller også var han kommet for sent. Jeg stod i hvert fald og ventede i den ene side af krydset. Jeg så en underlig, pukkelrygget mand i en slidt striktrøje gå over fodgængerovergangen og dreje ned af Tagensvej, phew, så kunne det ikke være ham. Pludselig ringede min telefon. Det var ham. “Hvor er du? Jeg er lige gået ned af Tagensvej.”
Goddammit. 
Han lignede ikke sine billeder. Ansigtet var meget træt, og tænderne “kastet ind i munden, håret tørt på en fedtet måde”, som jeg skrev dengang. Kemien var fuldstændig væk, og han var underlig mellow i sin lodne striktrøje. Han satte Radiohead på Spotify på, som så spillede hele aftenen. HELE deres diskografi. Selv efter den kortvarige omgang sex i hans tilsmudsede, krummede seng, og vi mens begge faldt i søvn, blev musikken ved med at køre. Jeg gik derfra kort efter. Kiggede mig selv i spejlet og tænkte: Hvad fanden har du gang i, W.?

******

I aften skal jeg på Tinderdate med Ulrik.
Han hedder ikke Ulrik, men det ved du godt.

Vi har skrevet sammen i halvanden uge. Vi har mange fælles interesser og han virker rigtig sjov og kreativ. Jeg har gemt billederne af ham på min telefon. I svage øjeblikke forestiller jeg mig, at vi sidder på min altan og at han snaver mig i dørkarmen. Jeg har sagt til stort set alle, at jeg skal på tinderdate i aften. Vist dem billederne af denne søde, spændende mand, som jeg har store forhåbninger for.

I morges fik jeg hans telefonnummer, så det bliver lettere at kommunikere om i aften. Samme øjeblik lavede jeg MP-klassikeren: overførte 1 kr til hans nummer på MobilePay (uden at gennemføre det), så jeg kunne få hans efternavn. Fluks ind på Facebook og stalke derudaf.

Et kæmpe billed toner frem på min telefon, som bestemt ikke er på hans Tinder. Og straks får jeg den isnende følelse i maven; jeg er tilbage i den klamme studiebolig på Nørrebro, hvor Thom Yorke bliver ved med at synge hele fucking tiden, og hvor jeg bløder efter sex, fordi jeg nok ikke var tændt nok.

Jeg siger til mig selv, at ham her virker anderledes. Og at han ikke er helt fucked og nederen og dødkedelig. At jeg ikke er et pisseoverfladisk menneske. Jeg siger til mig selv: Så lækker er du ikke engang selv W.. Og fordi den her dag er underlig, halvt i en tømmermændståge efter kandidatfest i går, så bliver den isnende følelse ved med at være der. Det gode ved den her seance er, at jeg ikke er “nødt” til at have sex med ham. Vi skal drikke øl på en bar. Så jeg kan altid gå.

I min drømmeverden håber jeg på, at vi har det så godt med hinanden og at jeg skal føde hans børn. For ærlig talt, jeg orker ikke alt for meget Tinderdating. Det tager simpelthen for meget tid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s