ikke klar

okay, hvis jeg ikke kan være patetisk her, hvor kan jeg så?
jeg bliver ved med at være ked af det. er alt for fikseret på aleneheden og de knuste relationer. drømmer om H. endnu, fandens til pis, og jeg står der bankerstiv i fredags og flæber og råber ud over jagtvej “han har truffet den forkerte beslutning, han har truffet den forkerte beslutning…”.

og jeg er – dybest inde – sikker på, at det slet ikke handler om H.
min krop svajer alene blandt træerne, og jeg stjæler et kram om dagen fra søde mennesker der omgiver mig, men kroppen er stadig sulten og den længes efter omsorg og kærtegn og kærlighed og intimitet og begær og andre mennesker.

hos psykologen i sidste uge talte vi også om ensomheden, som også var gældende det øjeblik jeg ramte puberteten. pludselig fra den ene dag til den anden ændrede jeg mig til at være anderledes end min familie. deraf de lukkede døre gennem teenageårene, de meterlange dagbøger online spækket med selvhad og kvælende, destruktiv ensomhed.

jeg prøver at håndtere den. anerkende sorgen og dens stadige (og stædige) tilstedeværelse i min krop. de sidste to dage, smilende og serviceminded på jobbet, et ansigt udadtil. det var lettende at være nærværende med andre mennesker og være væk fra mine ikke-hjem. ikke være falsk, men bare en anden.

mine forældre knokler hårdt på med min kommende lejlighed. min far er besat af, at alt skal være perfekt når jeg flytter ind om knap to uger. det stresser mig, at alt skal være færdigt. som om, at så sætter de mig af i lejligheden og så ses vi igen om femten år. sådan: nu gjorde vi det, nu skal du bo her og vi behøver ikke hjælpe længere. vi er done. jeg siger, at det ikke behøver at være sådan.

når jeg er for mig selv, er jeg grådlabil og uendelig udmattet. på jobbet eller i selskab med andre mennesker, er jeg levende, tilnærmelsesvis sprudlende, lattermild, attraktiv. jeg tror slet ikke, at folk ved, at jeg går hjem og græder hver aften. alle tror, at jeg er klar til at overtage verden. men jeg er ikke klar til en skid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s