ALONE FOREVER

Min arbejdstid blev udvidet med to timer, så jeg klokken halv ti i aftes sad i det tomme kontorlandskab og ventede på et videofil-upload på 20 gb. Timeren talte ned.
40 minutter. 19 minutter. 8 minutter.

Et sted derimellem modtog jeg en besked fra Skægmonstret.
Det er en underlig besked, sagde han. Men jeg har fået en ny kæreste. Og for at gøre det rigtig underligt, så hedder hun XX
(det samme som mig… en 2.0 version af mig… fuck).

Seks minutter tilbage af upload-tiden til Skrivebordet, et fragmenteret upload, hysterisk skabt af mine tre timer i ventetid på det skide arbejde, manglen på daglys og speciale-fiksering i en useriøs mine.

En fra den tekniske afdeling passerer mig.
“Skal du ikke snart hjem?”
Jeg sidder med mit grådkvalte hoved skjult mellem hænderne.
“Jooeh,” siger det grådkvalte hoved med skælvende stemme.

Efterfølgende sidder jeg i en halv time foran arbejdet på en bænk i mørket, 22.30; vrælende som en i helvede, mens jeg kværner den ene hjemmerullede efter den anden.

Jeg skriver til min søster, som jeg ikke har snakket med i knap 14 dage (de stak hastigt lige som hjorten af). Hvad laver du.

Hun er om hjørnet. Vi mødes og jeg græder ind i hendes skulder. Hen på bodegaen. Mit ansigt er opløst. Hvorfor gør det ondt? Det kan da ikke være en overraskelse?

Før mig havde han to lange forhold med kun et par måneders singletilværelse imellem sig. Han er en serie-monogamist. Du vidste, han ville finde en ny før dig. 

Så du taber (du er en taber). Du taber det hele.

Og det hele er så bittersødt i forhold til det jeg lige skrev om H.
Hold kæft, jeg er et latterligt menneske.
Selvfølgelig er det Skægmonstret der vinder ekskæreste-kampen.

Og nu har tusinde cigaretter og tre grådkvalte fadøl og akavet tavshed mellem mig og min søster forpurret det ellers prisværdige, stramme, ungdommelige, skønne ansigt, og jeg hænger i laser nu, det gør jeg virkelig.

På mandag flytter jeg jo.
Det sagde skægmonstret også: Men hvor er det dejligt for dig, at du endelig få dit eget. Hurra. Han får kærligheden, jeg får en lejlighed i Nordvest. Tillykke til mig. 

Hurra. Jeg skal bo alene.

FOR EVIGT.
///

Nevermind, I’ll find someone like you / I wish you nothing but the best for you too.

One thought on “ALONE FOREVER

  1. Min familie er nu en helt ny, så stop dine bekymringer og tag din medicin og sæt familien fri for den dødelige sygdom, der ikke holder nogen respekt for familiens harmoni. Gør dit helbred bedre ved at bruge cannabisolie i din hverdag. kontakt læge Patrick på 😦 drpatrickoscar@yandex.com ) for alle former for kræftbehandling

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s