ny pik

Jeg ditchede Amagermanden (uden hans viden) til fordel for venindedate med Beauty and the Beast (hvor jeg hulkede den sidste halve time, slap dog af, det er bare en disneyfilm) og derefter to flasker hvidvin. På en lille bar med et lille dansegulv begyndte vi senere at danse til r’n’b, og flere venner stødte til.

Jeg stod og dinglede stivt med min øl i hånden og dansede mest med lukkede øjne, indtil Sean da Paul kom på. Jeg nærmede mig langsomt og svajende den høje arkitekt med det bølgede hår i dansekredsen, og gnubbede mig op af hans ben Sean da Paul-style. Han snurrede mig rundt et par gange, mens hænderne udforskede min bagside. Da sangen døde ud, “trak vi frisk luft”. Mellem Camel-sugene kyssede vi. Hans mund var spids, men også blød. Jeg kan godt lide, at du er så høj, sagde jeg til ham og pustede røgen ind i hans brystkasse. Det får mig til at føle mig lav. (so deep…) Han moste min numse hårdt og kyssede mig mærkeligt spidst igen.
Skal vi ikke tage et andet sted hen? spurgte han.
Jeg pegede udefinerbart mod syd og svarede: Jeg bor lige derovre. 

Et kvarter havde det taget. Fy faen, det er let man. Før Sean da Paul havde jeg egentlig været på vej hjem. Men altså.. ja.

Jeg insisterede på, at vi skulle købe øl med hjem fra syv-elleve. I lejligheden begyndte jeg at rulle en cigaret og ville gerne sidde og ryge og drikke øl – lige snakke med denne fremmede i vindueskarmen- før kønsakten. Men på nul komma fem havde han hevet rullekraven over mit hoved, mens jeg havde cigaretgrej og øl i hænderne (lidt konfus situation). Han forsøgte akavet at løfte mig ind i soveværelset, efter at jeg havde siddet overskrævs på ham i sofaen, men han kunne næsten ikke løfte mig. Du behøver ikke bære mig, grinede jeg, og han opgav (too heavy for that romantic shit).

Vi havde sex i lang tid. Han var helt sweaty og pumpede bare løs med sin store penis. Et eller andet løsnede sig i mig (ikke fysisk, nej, adrk), da mine ben hvilede på hans skuldre, og pludselig så jeg kun H., Kongesønnen, for mig. Arkitektens ansigt morfede sig om til H.’s forpinte orgasme-fjæs, og heldigvis var det mørkt i soveværelset, for mens jeg stønnede og hylede, græd jeg også stille, og måske Arkitekten bare tænkte, at det var fordi orgasmen var så intens..

Indrømmet, jeg var stangberuset, og jeg lå det meste af tiden bare og tænkte på, hvornår han ville komme, så jeg kunne få lov til at sove. Da det endelig var overstået (havde føltes som tusinde år), lå vi og snakkede lidt i mørket. Sådan noget almen viden-shit. Hvad vil du med dit liv. Jeg har lydt rigtig høj i hatten. Måske jeg var intimideret af hans fine profession. Namedroppede alle de fine, prestigefyldte steder jeg har arbejdet. Jeez. Lille arrogant stodder. Forinden havde jeg ladet sæden dryppe ned i kummen, mens jeg havde fjernet mascaraen der sad i grødede tåre-baner ned af kinderne.

Han holdte om mig i storeskeen hele natten. Han var god til det. I modsætning til H. Kongesønnen var helt stiv i kroppen, og det var altid mig der omfavnede ham med min blødhed i storeskeen.
Efter et par timers søvn vågnede vi op og bollede igen. Jeg græd igen i det stille. I næste omgang søvn drømte jeg om H. Hvor er det fucking uretfærdigt altså. I drømmen gik vi rundt et skønt sted, en have tror jeg, og H. var i et fantastisk humør, og vi holdte om hinanden og grinede og grinede og havde det pragtfuldt i hinandens selskab. Jeg kiggede forelsket på ham, holdte hans hånd, og jeg var sikker på, at nu var alt godt mellem os igen.

Jeg lagde mig ind i Arkitektens krog, da jeg vågnede senere på morgenen. Jeg lukkede øjnene og nussede hans overraskende veltrænede overkrop; forestillede mig, at det var H.’s krop jeg lå op af (som mere var benet end veltrænet). Okay, så… jeg er ikke klar til at være sammen med ny pik endnu, lå jeg og tænkte, og accepterede dette faktum, mens hjertesorgen baskede med sine dommedagsvinger i mine indre organer.

Jeg ville allerhelst bare være forelsket i Arkitekten. Det føltes så ligegyldigt at ligge der med ham. For nu har jeg prøvet forelsket sex, og det kan one night stands ikke erstatte på nogen måde. Jeg ville bare gerne ligge der med H., jo.

Vi bollede en sidste gang i formiddags, sløv, delirisk morgensex uden kys, og min sensitive krop bølgede i orgasmer (tak ny, stor pik), og han tog afsted kort tid efter.

Min hjerne er i drømmen stadigvæk. Jeg ser H. smile og være lykkelig. Jeg er ikke ovre det pis endnu. LORT.

Men tak Sean da Paul. Tak for orgasmerne og de store blå sugemærker på min hals. Dem kan ingen tage fra mig. Ikke engang mindet om en ugengældt forelskelse der var engang. Nej. De er mine.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s