alkoholz

Jeg ryddede op i lejligheden, før jeg tog afsted igår. Jeg havde fikset bikinilinjen, lige trimmet da bush, sørget for at jeg duftede godt, at tøjet sad stramt. En indbildt plan om at skulle slæbe H. med hjem. Muligheden skulle da være der. Man ved jo aldrig. Man ved jo.. jo, man ved godt, haha.

Mødtes med mine to gode venner på de støvede Nørrebro-bodegaer, velvidende at H. sad på en anden bodega tæt på. Men snakken forløb godt her, jeg havde det godt her, og jeg var voldsom i min retorik, og de to venner støttede op om mine historier, de synes jeg var sej, at jeg havde håndteret det så flot det hele, og beundrede mig for, at jeg turde elske.

Til trods for al denne empowering og good energies, så endte jeg alligevel forfjamsket i min vindueskarm (alene) klokken 4 i nat, og blev ved med at slette og skrive og slette og skrive. I min berusede, dramatiske tilstand, syntes jeg, at det ville være perfekt at sende Neil Young’s “Harvest Moon” til ham – som at den kunne fortælle alt det jeg ville sige. I’m still in love with you, I want to see you dance again. Jeg lod heldigvis vær’. Tak stive W. Du er god nok.

Men snakkene har gjort mig glad og bekymringsløs, og alkoholen har sluppet mig fri fra fængslet. Jeg føler mig stærk i dag. Så nu danser jeg rundt i stuen, selvom kroppen har det lidt fucked efterhånden (der er grænser for hvor meget alkohol og smøger man kan klare på så få dage). Jeg får stadig koldsved ved tanken om specialet, men lige nu er det ok. I dag er det lørdag, og jeg skal ikke lave en skid.

Måske når jeg kommer hjem fra biografen i aften, skriver jeg ham en ordentlig besked. Jeg har brug for, at der sker noget. Måske kan jeg – ved at genetablere kontakt – forhåbentligt finde ud af, at det hele bare var fiktivt, og at forelskelsen var noget der skulle ophøre. Den må nemlig gerne ophøre. Nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s