uvirkeligt

Jeg kan mærke, at der er noget der sker med mig for tiden. Det er som om, at der bliver bygget op til noget. Hver dag den sidste uge har jeg været fuldstændig drænet. Jeg har sovet så meget, at jeg næsten ikke kan finde ud af at være vågen. Jeg har været lidt syg. Men jeg forstår også, at meget af sygdommen er inde i mit hoved.

I går tog vi til koncert. Jeg blev så lykkelig af at være der, at jeg pludselig ikke kunne mærke min tunge krop. I stedet for var jeg pumpet af glæde og adrenalin, så jeg nærmest eksploderede ud over alle mennesker jeg mødte (heriblandt to gamle flammer fra fordums tid). Da jeg kom hjem i seng, kunne jeg ikke sove, fordi jeg var helt høj over mig selv. Mit hjerte bankede løs i en voldsom energi, og jeg havde alle disse forhåbninger og drømme om fremtiden.

Nu er jeg uendelig træt igen. Alt i mig er stresset over specialet. Jeg har lyst til at kaste op og græde hele tiden. Det er den komplette afmagt. Men hvis jeg kan opnå lykkeøjeblikke som i går aftes, så kan jeg vel meget mere, end jeg selv tror?

Jeg kan ikke finde ud af det for tiden. Alt er underligt og uvirkeligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s