(advarsel) patetisk herz schmerz

jeg havde ikke regnet med, at det ville ramme mig så hårdt.

og jeg flygter igen. søster er på ferie med sin kæreste i en europæisk storby, så nu sidder jeg i hendes lejlighed et andet sted på Nørrebro og græder snot og synger med på kærlighedssange med musikken så højt i mine øregange, at jeg heldigvis ikke kan høre min egen stemme. WHAT A WICKED GAME YOU PLAY TO MAKE ME FEEL THIS WAY. WHAT A WICKED THING YOU DO, TO MAKE ME DREAM OF YOU.

begravede mig i SKAM (ikke så godt ved gensyn faktisk) og laksemadder i går, forsøgte at finde sjove klip på youtube, men alting mindede om ham, selv min facebook-feed flød over med ting, som jeg kun havde lyst til at dele med ham, og hvad fanden gør man med klumpen i maven, hvad fanden gør man.

Sorgen føles større end med skægmonstret. For jeg var ikke forelsket i skægmonstret længere. Det var en anden sorg. Det var som om han var død og alt vi havde var forsvundet. Jeg begræd det tabte. Det her gør ondt på en hel anden måde. H.’s ansigt flimrer konstant for mit indre blik, og min krop er knudret fuldstændig sammen, og jeg råber forpint mod fuldmånen HVORFOR KAN HAN IKKE ELSKE MIG??? (ak ja…) (der er ikke nogen fuldmåne, det ved jeg godt, jeg er så pissedramatisk)

så jeg skal skrive et speciale, men hvordan fanden skal jeg koncentrere mig om det? vil du ikke fortælle mig hvordan?

måske vil det hjælpe, hvis jeg spiser noget. men jeg har kun lyst til at spise smøger. jeg har slettet messenger og facebook fra min telefon. I nat slukkede jeg telefonen, så jeg ikke ville vågne op hele tiden og tjekke om han havde skrevet og fortrudt. Da jeg tændte den tidligt i morges (hvileløs) var der selvfølgelig ingenting.

Jeg ved at det tager et par dage med denne følelse. Jeg skal bare lige igennem det. Jeg skal bare søbe og have det helt forfærdeligt (åh gud, “Come what may”, fuck). Mit hjerte skal bare stoppe med at gøre så fandens ondt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s