jeg er forelsket i dig

Jeg havde taget forklæde på og iscenesat køkkenet til hans ankomst. Vi snakkede om løst og fast, mens jeg langsomt snittede grøntsagerne i tynde, tynde stykker. I min fantasi ville han komme over og kysse mig i nakken, holde om mig bagfra og sige, at jeg så vidunderlig ud i køkkenet.

I stedet fortalte han en historie om sin forrige fredag på en bar. Her havde siddet en meget smuk og tjekket pige, som var på en mislykket første date. Han bemærkede dette ved, at hun sad mere og mere og kiggede på ham i stedet for på sin date.
“Men vi skulle jo også videre til koncert bagefter, og jeg skulle jo også op tidligt næste morgen, så det ville jo ikke gå…”
Kommentaren føltes som en knytnæve i mit hjerte, og jeg snittede gulerødderne langsommere og langsommere, mens jeg forsøgte at finde på noget at sige.

Vi spiste maden roligt, uden nogen form for fysisk kontakt etableret. Han var meget træt. Jeg prøvede at være energisk og snakkende, men det var svært, og flere gange tog jeg mig selv i at kigge trist ned i bordpladen. Efter et par glas vin var jeg mere åben. Vi snakkede i mange timer. Skiftedes til at sætte musik på. Jeg sad og stirrede på ham og mærkede alle mine organer suge sig sammen. Han kiggede tomt ud på et andet sted i stuen.

Klokken tolv går vi i seng. Han er som sagt meget træt. Han er over mig det øjeblik jeg rammer madrassen. Boller mig intensivt i 5 minutter, kommer og falder i søvn kort efter. Jeg går ud på toilettet og lader sæden dryppe ned i kummen. Ikke græd, ikke græd, siger jeg til mig selv. Jeg går ind i soveværelset igen og trækker sovebrillerne ned over øjnene. Tankerne kører rundt i hovedet på mig, men jeg ved, hvad jeg skal gøre.

Natten føles lang. Jeg formår at sove et par timer her og der. Græder i de vågne og mærker alting knuge sig sammen i maven. Klokken seks står jeg hvileløst op og ryger en cigaret på altanen, sætter mig på sofaen og spiller fem runder Candy Crush, indtil jeg bliver træt igen. Jeg putter mig ind til hans sovende krop, nusser hans tynde arme og begraver hovedet mellem hans skulderblade.

Vækkeuret ringer endelig.
“Kom her,” siger han, og åbner sin arm op for, at jeg kan ligge mig ind i hans krog. Jeg holder hårdt om ham. “Har du sovet godt?” Jeg fortæller ham om min nat. “Hvorfor tror du, at du sov så dårligt, – er det noget jeg har sagt?”
Jeg trækker mig ud af krogen og kigger direkte på ham.
“Jeg er forelsket i dig.”

Vi snakker frem og tilbage. Jeg græder.
“Jamen, jeg ser dig bare som en rigtig god ven, W.”
Vi er begge kede af det. Han kan ikke elske nogen, siger han. Han vil gerne forsætte med at se og snakke med mig, bare uden kærlighedshalløjet og sex. Det kan jeg ikke, siger jeg.

Vi krammer hårdt og tæt i lang tid, jeg græder ind i hans hals. Vi ender med at have sex. Du tror ikke det bliver underligt? spørger han. Nej, siger jeg. Jeg er allerede ked af det. Sexen er rolig, intim og orgasmisk, jeg holder fast i ham, med alt hvad jeg har. Forsøger at få hele hans krop på een gang, så jeg kan huske senere hvordan den føles. Vores munde er som to åbne, morgentørre huller der febrilsk støder mod hinanden, og med langsomme stød trænger han ind i mig.

Han tager afsted.

Det hele føles så forkert. Det føles forkert at det skulle slutte. Det føles forkert, at jeg aldrig skal være sammen med ham igen. Det føles forkert, at han ikke også elsker mig.

Men jeg er også lettet over, ikke at skulle elske ham længere. Det var alt for hårdt. Nu skal tiden bare gå, og jeg skal komme videre.

2 thoughts on “jeg er forelsket i dig

  1. Hej Anonym.
    Det gør mig på en måde glad – jeg føler mig mindre alene. Tak for din kommentar. Jeg håber, du coper bedre end jeg. Ligger med klump i maven og i øjnene og håber at han ombestemmer sig (det gør han ikke).
    Kram på dig

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s