en rigtig date

Han kommer om lidt. Jeg er altid nervøs, når vi skal ses. (Drikker et glas hvidvin..)

I flere dage har jeg planlagt hvilket tøj, jeg skulle have på, hvordan vi skal have sex og hvordan jeg skal agere. Og når tiden nærmer sig, kan jeg slet ikke overskue, at han kommer. I dag er det mig som står for maden, og jeg sidder her i sofaen i den røde kjole, i alt for stramme strømpebukser og kan ikke rigtig bevæge mig.

Vi har “datet” siden november måned. Hver gang vi ses, gerne med en uge eller tos mellemrum (hans valg), er det en “rigtig” date. Vi laver mad eller tager ud og spiser og drikker øl sammen. Vi bruger aftenen på at snakke og det er altid først til sidst, at vi rigtigt rører ved hinanden.

Denne uge har været følelsesmæssigt svær for mig. I eftermiddags forsøgte jeg at tage en lur, fordi alting svimlede angst-agtigt for mig og lure hjælper ofte. Jeg græd over, at jeg skulle have dating-masken på i aften. Ikke at der er nogen grund til det – jeg har fortalt ham alt. Men der er forskel på at fortælle i retroperspektiv og så rent faktisk være midt i det.

Jeg håber ikke, at jeg kommer til at græde. Jeg håber heller ikke, at jeg kommer til at have angst. Forhåbentligt bliver det bare rart at se og være tæt på et menneske. Det håber jeg. Den her uge har været alt for ensom. Jeg kan kun høre min egne tanker hele tiden, de dunker rundt i hovedet. Min hjerne bilder sig ind, at jeg er dødeligt forelsket i ham. Men jeg er ikke sikker på, at det er den samme følelse jeg har, når han træder ind af døren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s