et hjem

Angsten kommer stadigvæk nogle dage. Rollen er byttet om heldigvis: I stedet for 6 dage med angst og 1 “fridag”, så er det nu 6 fridage og blot 1 dag med angst (for det meste..).

Og i dag er dagen, hvor jeg ikke har det godt. Måske det allerede startede i går. Eller tirsdag aften efter jeg havde været til psykolog. Jeg sad dér i kurvestolen og græd af lykke over, at jeg havde det så godt og hvilede sådan i mig selv. Vi gik i dybden med de forskellige aspekter, og jeg fik igen øje på mine problemer, fejl og mangler. Måske er det nogle gange ikke så konstruktivt at gå til psykolog. Selvfølgelig er det godt, at man forsætter med at arbejde med sig selv, men det kan irritere mig, at min midlertidige, nye ro skulle forsvinde på den måde. Fucking evindelige selvrefleksion.

Det er med dommedagstankerne, at jeg sitrer. Om lidt flytter jeg, men er jeg overhovedet stærk nok til at bo alene? Skal jeg starte helt forfra igen – både fysisk og psykisk? Hvad hvis jeg endelig flytter ind i min nye lejlighed, og det hele bare braser sammen for mig? Hvordan skal jeg nogensinde kunne klare et fuldtidsjob? Hvad kan jeg overhovedet? Hvem vil overhovedet hyre en som mig (humanist…)? Stopper jeg nogensinde med at græde hver dag? Kommer jeg til at være så ensom her resten af mit liv?

Jeg sidder på arbejdet. Det er altid på arbejdet jeg skriver. Det er altid når jeg er andre steder (end hvor??), at jeg får det på denne måde. Jeg føler, at mit hjem er taget fra mig, og nu er mit midlertidige hjem min hjerne, men min hjerne er fyldt op af negative følelser, angst, specialestress- og mindreværdskomplekser, af sex og liderlighed, af en krop i fordærv og af livets meningsløshed (ja, det skrev jeg sgu, haha). Og det er ikke, fordi det hele er slemt. Jeg ånder i min angst, som jeg primært tolker som værende en angst for fremtiden. Jeg panikker ikke, jeg er her stadigvæk.

***

Tre timer senere går det bedre.
Jeg vil bare gerne have et hjem snart.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s