liv

Jeg lever hele liv på få dage.
Det er vel sådan her, det føles at være i live. Så meget rod, kaos og en krop der insisterende forsøger at følge med.

Jeg fik ikke lejligheden. Men nu byder jeg på en ny. Så kan ugen gentage sig med følelsesmæssige rutsjebaner og afstandstagen til specialet. Det er sådan det er nu. Jeg tror godt, at jeg kan følge med.

Jeg er simpelthen så træt lige nu. Gik til forstæderne i går, gik tilbage i dag. Den isnende ‘sibiriske’ kulde har gjort mine knogler kolde og formindsket min hjernekapacitet til en simpel mumlen. Jeg tror ikke, at jeg har spist nok i dag. Men jeg er så glad og stresset og rodet på een og samme gang, at jeg slet ikke ved, hvad mine ord forsøger at sige mig.

Jeg må hellere prøve at sove. Og i morgen! I morgen tager jeg hul på specialet. Fuck. Jeg er rædselsslagen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s