FØLELSER ÅH

Det er nogle gange et sandt eventyr at være så følsom her. Et humør der konstant svinger ind og ud af kroppen som en trapez. Hver dag åbenbarer forskellige niveauer, sanser og tanker sig og placerer sig nye steder i kroppen. Argh.

Her til morgen var det en knugende betændelse der røg lige i solar plexus og fik min puls til at banke hårdt ved første vågne åndedrag. Et opråb fra hjernen om ensomhed, længsel og utilstrækkelighed der marcherer rundt i min usunde krop.

Det startede egentlig i går aftes, hvor jeg var hos min søster. Når jeg er hos hende – eller hos mine forældre for den sags skyld – har jeg aldrig lyst til at tage tilbage til mit eget hjem. Jeg får et perspektiv på mit rodede liv; kan pludselig mærke hvor meget lejligheden stinker af kattepis, hvor stresset jeg er der og hvor rodløst det hele føles. Jeg fik bare lyst til at græde, putte mig ind til hende og aldrig forlade hendes kummerlige ungdomsbolig.

Vi snakkede om kærlighed, og jeg begyndte at græde (igen….), da snakken faldt på Skægmonstret, og det stigende afsavn jeg har følt efter ham den sidste uges tid. Igen er det som om, at jo tættere jeg kommer på H., desto mere savner jeg Skægmonstret. Jeg putter mig ind til H. på samme måde, som Skægmonstret puttede sig ind til mig. Når jeg lukker øjnene, ønsker jeg allerhelst, at Skægmonstret bare var der med sin store, varme, bamsede krop og holdt om mig til evig til. Jeg kan næsten føle omfavnelsen, hvis jeg koncentrerer mig nok. Det er enormt sørgeligt, egentlig.

Jeg tror, at jeg en af dagene skriver til H., at jeg ikke har lyst til det her mere. Jeg vil prøve at insistere lidt på min egen eksistens. Jeg vil gerne elske og blive elsket. Med H. er jeg ret sikker på, at jeg spilder min tid (og kærlighed og energi og sorg).

****

Det kan også være, at alle de her følelser handler om, at jeg er nervøs for, om jeg får lejligheden, som jeg har budt på.

Det er nok egentlig mest det.

Ejendomsmægleren kan ringe anytime.

Åh.

Jeg ville ønske, jeg var 80 %, måske endda 75 %,  i stedet for altid 120 %. Det er udmattende.

MEN OGSÅ RIGTIG SPÆNDENDE:
Garwrdddddd.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s