insisteren

Fuldtidsjobbet er overstået.

Jeg græd af lettelse i små patetiske hulk hele dagen i går. Op til, havde natten biddraget med ingen søvn og dermed kun en luftighed i mit hoved, der gjorde mig svævende og overfølsom overfor alle input. Efter halvanden times arbejdsdag hvor jeg brugte en del af tiden på at tude mesterligt ude på toilettet, overvandt jeg mig selv og trak stikket.

Vi spiste kage for at sige farvel, men heldigvis stillede ingen mig spørgsmål om min videre færden. Som det spøgelse jeg havde været de sidste par måneder, fes jeg ud gennem dørsprækken før frokostklokken ringede. Kvalmen som jeg har haft de sidste ugers tid, forsvandt det øjeblik jeg gik ud gennem porten.

Kort tid efter befandt jeg mig i ejendomsmæglerens mødelokale alene ved et stort bord. Der gik ti minutter før han kom derind. Jeg kartede rundt på stolen og lod som om, at jeg var voksen og vidste hvad ejendomsmæglere snakkede om. Min mave rumsterede og jeg blev ved med at se billeder af mig selv stå kaste op ude foran kontoret . Jeg er ikke voksen nok til det her, jeg er ikke voksen nok til det her, brægede min hjerne stilfærdigt til mig.

Men under fik jeg skrevet. Stadig kun et bud. Men hvor er det sindssygt. Om et par dage ved jeg, om jeg for første gang i mit liv får et godt, permanent sted at bo. Shit. Hvor ville det bare være det bedste der kunne ske. Jeg blev stolt over min egen selvstændighed (okay, jeg fylder snart 28, så måske det er på tide). Men dét der gjorde mig allergladest var manglen på angst.

—-

“Hvad er det modsatte af at eksistere,” spurgte min psykolog. Jeg fumlede rundt, kunne pludselig ikke begribe ordet ‘eksistens’.
“Det er at insistere. Og du insisterer nu.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s