where dreams go to die

I dag bød jeg på min første lejlighed. Det føltes godt. Glæden var kortvarig dog, for intet er sikkert i denne boligboble. Jeg har ikke fået svar endnu. Jeg bød langt over prisen (for det sagde min mor jeg skulle). Lejligheder i den kaliber går som varmt brød (uden smør) disse tider. Det var en lillebitte lejlighed i Nordvest. En charmerende, skøn en af slagsen som skreg på mig. Og jeg skreg af den bagefter. JEG VIL HA’ DIG.

Rummene i den nuværende lejlighed synes endnu mindre for tiden, til trods for deres dobbelte størrelse. Roommate har i januar været i speciale-zen-mode, og opfører sig som en rasende huleboer hvis eneste formål er at hade min blotte tilstedeværelse i lejligheden.

Han kan ikke sige to sammenhængende ord og går rundt i en podcastboble med høretelefoner på når han endelig er hjemme. Forleden bankede han rasende på min dør (midt i morgenmaden, how rude) og brokkede sig over “DEN DER PANDE DER IKKE ER BLEVET VASKET AF I I HVERT FALD FEM DAGE” (den havde stået der i to…).

I den virkelige verden, udenom speciale-huleboer-adfærden, vasker han op kun én gang om ugen, og ærlig talt, så troede jeg vi havde en usagt aftale om, at når man selv skal bruge panden, så vasker man den bare af. Sådan har det i hvert fald fungeret i et halvt år, og jeg har negligeret mine egne OCD-rengøringstendenser i køkkenet til fordel for dette kompromis.

Det skaber dårlig stemning, sådan en adfærd. Følelsen af, at blive hadet.

Katten har også lige tisset inde i sofaen her til aften…

Så jeg drømmer vildere og hårdere, jeg byder på den her lejlighed i et håb om at komme væk – og kunne skabe det fornødne rum for min eksistens (læs: sidste indlæg).

Der er egentlig meget godt styr på det, sådan generelt.

H.-situationen er vendt på en tallerken, og nu er det mig, der følelseskoldt forsøger at navigere rundt i i interaktionen. Barrikaderne er naturligvis oppe, og det er pissenederen. Det starter tvivl om, om jeg kan elske en mand som ham, og dermed – why even bother?-tanken. Men det er regelmæssigt sex og det er pissehamrende god sex, og det er en jeg kan putte og nusse og kysse og være nøgen med, og det føles helt utrolig godt. Så… hvad fanden…

I fredags var vi blandt fælles venner. Han sad med ryggen til mig det meste af aftenen som en kold skid. Mit hjerte sank gentagende gange ned i livet på mig. Han snakkede om andre damer, kritiserede min vens hipsterness og fatshamede andre kvinder. Utiltalende adfærd.

På bodega nr. 2 trækker vores fælles veninde ham ind i et andet rum for at sige, at han skal opføre sig ordentligt. Han kom tilbage og trak mig ind i rummet nu til en alvors snak (altid det man har lyst til efter 6 timers øldrikning). Han holdt hårdt fast om min hånd og kiggede insisterende på mig: “Jeg vil ikke gøre dig ked af dig, jeg vil behandle dig godt, jeg vil godt lære dig at kende.” …
“Det er fint, det er fint,” sagde jeg bare.

Vi tog hjem til mig og blev liggende i sengen til lørdag eftermiddag. Jeg havde bare lyst til at bolle hele tiden, og vi havde da også meget sex. Det var som om, at jeg slet ikke kunne få nok af hans benede krop, jeg ville bare have ham inde i mig hele tiden, og kysse ham konstant. Og jeg får virkelig svært ved at skelne mellem liderlighed og begyndende forelskelse.

Nu vil han gerne ses tit, og i morgen vil han lave mad til mig, og jeg vil formentlig give ham et langt blowjob igen. Alle vinder.

I morgen er næstsidste arbejdsdag. Alting føles abnormt og syret og stressende. Min højre side af kroppen prikker og svirrer (igår var jeg sikker på, at jeg havde en hjernesvulst), og jeg har ikke sovet over 6 timer i meget lang tid. Men jeg er glad. Måske er dét nok.

I morgen får jeg måske en dyr mikro-lejlighed, i morgen får jeg sex og hjemmelavet mad, i morgen er arbejdet næsten slut, i morgen er mandag og jeg kan ikke huske, hvornår en mandag har virket så overskuelig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s