rum

Jeg har netop fået udbetalt mange, mange tusinde kr i løn. De skulle bare vide, ha! Jeg er den største scam. Men det er da også fint at tjene knap 2000 kr om dagen på at chatte på Facebook og lave spillelister på spotify. Gode samtaler, god musik – hvad mere kan man ønske sig?

Efter fire øl på bodegaen i går, fik jeg vist det beskrevet nogenlunde sådan her – at jeg er en “krop der bare eksisterer i forskellige rum.” Og det var ikke engang fordi det skulle lyde filosofisk og kua-agtigt. Det er vitterligt sådan jeg har det. Identitetsforladt. Måske er det min identitet, der får mig til at vågne dér kl 3 hver nat, den der brøler.

Det er isoleret at eksistere i disse rum; jeg har primært selv frarøvet mig muligheden for at være den jeg er. Det er også en arbejdspladsen og de andre rums skyld, men mest min egen. Hvorfor er jeg så hæmmet? Jeg synes faktisk selv, at jeg er OK nice.

Oven i hatten, giver jeg H. samme mulighed for at undgå at lære mig at kende, og derfor på samme tid, eliminere mig selv. Han bliver et nyt, tomt rumt, og jeg et tomt hul (til hans penis, hø hø).

Hvis jeg vil være rigtig dommedagsagtig, så kan jeg prøve at græde over det. Min ensomme, isolerede eksistens, wahhh. Men jeg har ikke rigtig lyst. For jeg kan altså godt mærke liv. Det her er min 4. sidste arbejdsdag. Jeg regner ikke med at se H. igen, selvom jeg spurgte ham i går efter fem øl (og tre akavede selfies, garwd, whyyy w, why..), og han sagde: “ja, det må vi lige finde ud af snart”.

Men lad os sige, at jeg annullerer disse rum (hvor H. også er et rum), og starter forfra. Tænk sig, at kunne være tilstede og sig selv i alle rum igen; ikke blot eksistere, men også være. Kan jeg starte forfra eller er jeg for evigt hæmmet? Kan jeg ånde i mit speciale? Eller skal jeg bare have det sådan her resten af mit liv? Er der nogensinde nogen der ægte ser mig? Og har lyst til at se mig? Eller er det virkelig mit eget ansvar at blive set? 

Jeeeeeez.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s