orgasmer

I morges kom jeg i tanke om, at han forsøgte at give mig min tegneserie tilbage i torsdags.
“Jeg har ikke lyst til, at lære dig for godt at kende,” sagde han, “så jeg synes det var ubehageligt, at du gav mig den.”

I alle aspekter i mit liv knokler jeg med at være i mig selv, op på at være åben og ærlig. Jeg har rigtig svært ved det tit, og forsøger ofte at undgå det. Det føles derfor ekstra smerteligt, at give sig selv hen til et menneske, der øjensynligt ikke har nogen anden interesse i mig end sex. Jeg ved ikke, hvorfor det først slår mig i dag. Den her aftale føles usund.

Selvom vi havde aftalt ikke at skrive sammen, endte vi alligevel med at være i kontakt det meste af lørdagen, hvilket kulminerede med en aubergine-emoji (jeg ville lige teste konceptet) klokken halv fire om natten. Før jeg havde blinket med øjnene, lå han igen i min seng.

Vi blev liggende i sengen til langt op på eftermiddagen. Jeg gav ham en orgasme så voldsom, at han mistede følelsen i sine hænder og fødder. Jeg gjorde mig umage og lagde hele mit hjerte i opgaven – i et forsøg på at please ham, så han kunne få denne mindblown orgasme. (For hvis man får så voldsomme orgasmer, så må man da begynde at føle noget? Kan min mund om hans pik, ikke få ham til at føle noget for mig?)

Jeg kender godt svarene. De får det til at suge i maven. Jeg nægter at passe på mig selv åbenbart. Der er et eller andet ved ham, der er noget ved mig OG ham, sammen, det kan noget. Fuck, jeg kan godt læse det med andre øjne det her, hvor er det dog dumt. Tænk, hvad man er i stand til at bilde sig selv ind? …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s