kondom

Han kom tilbage senere på aftenen. Medbragte øl. Jeg havde tændt alle stearinlysene i stuen. Min krop var faldefærdig og opkogt i træthed. Vi sad til sent. Det var mest ham der snakkede. Ikke om følelser, det havde vi aftalt. kke mere sørgelig gråd for i dag. Jeg ventede nok mest på, at vi kunne komme ind i sengen, så jeg kunne forsætte mit forsøg med at smelte ind i ham.

Vi havde sex i halvanden time. Jeg forsvandt hen på en anden planet, nærmest i en feberhvilelse, en euforisk bølge af konstante orgasmer. Vi droppede kondomet for første gang, og hold kæft, hvor havde jeg næsten glemt hvordan en pik føles uden det tørre kondom. Han kastede mig rundt som aldrig før. Jeg var en stor, hvid geleklump, der konstant flammede og rystede og skælvede i hans favntag. Hans øjne var matte, og jeg slikkede sveden fra hans hals af.

Dagen sender flashes af den lange elskov ind i mit hoved og får min krop til at længes endnu mere efter ham. Vejret dufter af forår, og jeg kan ikke koncentrere mig om mit arbejde. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst sov rigtigt.

I min post-orgasmiske tilstand bilder jeg mig selv ind igen, at jeg er forelsket i ham. I morges på cykelstien sagde han: “Jeg skal nok sige til, når vi skal ses igen. Læg mærke til, at jeg siger ‘skal ses igen’.” Det burde gøre mig glad. Men mit hjerte føles som en tung cementklods. Jeg kan ikke slå ud af hovedet, at han sagde i går: “Jeg er ikke romantisk interesseret i dig.”

Det føles som om, at jeg er igang med at gøre noget rigtig dumt. Et fornuftigt menneske ville stoppe det nu, for at beskytte sig selv. Han vil ikke elskes, kan ikke elskes, han vil rejse, han vil være alene, han vil ikke have en kæreste, han vil være fri, alene. Så bliver jeg sådan en kvinde, der venter på, at han skifter mening – at han pludselig en dag vågner op og også bliver forelsket i mig.

Jeg græd ude på toilettet på arbejdet for en time siden, fordi jeg kom til at tænke: “Hvorfor må jeg aldrig være lykkelig forelsket?”

Hold nu op, hvor er følelser bare det værste i verden. Og hvor er jeg allerede en patetisk klump. Hvordan skal det nogensinde gå. Haha. Åh.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s