nye år

Det var et kollapset nytår. Da jeg vågnede op den første dag i 2017, føltes det som om mit hjerte blødte fra et stort sort hul. Jeg kunne ikke trække vejret ordentligt, og jeg ville ikke spise. Det var som om, at 2016 var eksploderet indvendigt i min krop, for at kunne ophøre med at eksistere og blive erstattet af noget bedre, noget sundere, noget renset. Forhåbentligt.

I dag tegner lidt på det. Jeg vågnede af mig selv klokken seks, og havde lyst til alt muligt liv. Jeg vil gerne skrue lidt ned for smøgerne, alkoholen, junkmaden og tristheden det kommende stykke tid. Jeg vil jo gerne være glad, jeg vil gerne leve.

Jeg sad i vindueskarmen i går aftes med rystende hænder om en cigaret, mens jeg kæmpede med at få røgen fra ned i lungerne, fordi alt føltes tillukket og klaustrofobisk inde i kroppen, og jeg spekulerede i, om jeg overhovedet var kommet nogen vegne, om jeg altid bare skal være så pisse skrøbelig og sensitiv og angst.

Kan man vælge, ikke at ville mere? Kan man bare tage sådan en beslutning? “Nu gider jeg ikke være angst længere. Bum. Færdig. Ah? Ahh…

Et speciale venter på mig, om under en måned går det i gang. Jeg brækker mig over, at mit liv skal ændre sig igen om lidt. En ny struktur, en ny måde at stresse og føle på. Hvornår får jeg rooooooooooooo?????

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s