hjem

I går aftes var jeg på en bodega tæt på min rigtige lejlighed. Det føltes så underligt at passere den, kigge ind (der var ikke lys i vinduerne), og lade som om at jeg ikke boede der.

H. kom hen til bodegaen og det ydmyge selskab. Han undgik at kigge på mig. Jeg stirrede på ham tavst fra den anden ende af bordet, mens min søster analyserede hans håbløse familiesituation, og min veninde stillede ham uddybende spørgsmål. Jeg føler mig sært tiltrukket af ham. Jeg havde til min egen overraskelse presset ham til at komme. Jeg følte mig åndssvag med al den make-up og stramme t-shirt på. Jeg kunne ikke finde på noget at sige.

Vi tager alligevel hjem til mig, ikke den rigtige lejlighed, men mit midlertidige fiktive hjem. Det går overraskende let. Jeg har drukket omkring 9 genstande, er jævnt beruset, smøgtung i ansigtet og sulten. Vi spiller musik for hinanden, musik der betyder noget, musik man hører når man græder alene. Min stive hjerne skruer op for lyden, og lader samtidig kroppen putte sig ind til ham.

Det bliver næsten morgen, før vi sover. Omslyngede, udmattede af sex og samtale. Det er egentlig ideelt, du ved. En drømmedate. Det føles intimt og mindre tomt denne gang. Jeg har konstant lukkede øjne, så jeg kan svæve væk i bløde orgasmer og stille hemmeligheder.

Jeg har ligget i sengen hele dagen med en sitrende krop. Jeg lader timerne gå langsomt (det gør man ved at ligge helt stille og stirre ud i luften i tavshed), så dagen føles længere. I morgen skal jeg tilbage til mit rigtige hjem. Det gør mig nervøs og ængstelig. Hvilket paradis de sidste 10 dage har været. Hvilken flugt…

Jeg håber sådan, at jeg kan finde ud af at vende tilbage. Let bliver det i hvert fald ikke. Igen at skulle undgå ens sande lyst. Jeg kan snart ikke mere. Jeg vil gerne leve ordentligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s