multitasking

Jeg havde knapt åbnet hoveddøren, for han førte min hånd ned til hans erigerede penis og selv stak en hånd nede i mine trusser. Forinden havde jeg overvejet at aflyse. Det føltes åndssvagt at han skulle komme. Jeg havde drukket tre glas hvidvin og ligget i fosterstilling hele aftenen.

H.’s liv var samtidig ramlet, noget med hans forældre, og ville gerne ringe mig op og snakke om det. Jeg ignorerede hans besked, fordi Amagerdrengen jo var på trapperne. Jeg fik den impuls at aflyse Amagerdrengen og i stedet invitere H. hjem, så jeg kunne putte mig ind til ham, snakke med ham og trøste ham.

Men jeg ender alligevel med Amagerdrengens store pik i min mund, mens beskederne bimler fra en ked af det H. på min telefon i den anden ende af lejligheden. Jeg føler ingenting.

Amagerdrengen er også faldefærdig. Han vil gerne sygemelde sig med stress. Han fortæller om sit mavesår. I sin lomme har han en joint. Efter første omgang sex vandrer han rundt om sig selv, fabler løs om Marvel-serier, fodbold og rubix cubes. “Sæt dig ned og slap af og ryg din joint,” siger jeg lidt irriteret til ham. Hans øjne er blodsprængte, og han virker ikke sammenhængende.

Jeg vil gerne stikke den ind i din røv som den første, bare lige hovedet ind, jeg vil gerne stikke alle mine fingre op i dig på een gang, rør ved dig selv, det er så fucking frækt, jeg er så liderlig, jeg vil så gerne komme, men jeg kan ikke, slik den, ja, lige dér på strengen, sut den igen, hvad skal jeg gøre ved dig, hvad skal jeg gøre ved dig, hvad skal jeg gøre ved dig.

Han har købt en bøtte is, 6 plader chokolade og 3 liter cola med. Hans krop lugter sødt af Staden og af hårdt arbejde. Jeg kan ikke forhindre mig selv i, at synes at han på sin vis, er utrolig smuk. Da han er faldet i søvn efter en halv bøtte Ben&Jerry’s, skriver jeg til H., at jeg var gået død på sofaen, det var derfor jeg ikke havde svaret, det er jeg så ked af, og at jeg håbede han var ok, og at jeg ønskede, at jeg lå ved siden af ham og holdte ham tæt, og at vi kunne snakkes sammen i morgen……..

Det bliver morgen. Amagerdrengen lægger sig oven på mig inde i sofaen (jeg har weekendvagt på arbejdet, kan arbejde hjemmefra) og krammer mig hårdt. Læg dig ind på sengen på maven, og træk dine bukser ned om knæene, så kan vi lige knalde lidt, før jeg skal afsted. Han kommer endelig. I døren bliver han ligesom hængende, og bliver ved med at kigge på mig på en sær kærlig måde. Vi snakkes ved, ikke? 

Da jeg efterfølgende er i bad, kogende vand, kogende hud, går det op for mig, hvor mange løgnehistorier, eller undgåelse-af-virkeligheden-historier mit liv er bundet op på for tiden. Det føles ensomt og som om, at jeg er lukket inde i vakuum. Jeg lyver på arbejdet om min indsats, jeg lyver overfor min roommate, når jeg siger, at jeg gerne vil have det til at fungere, jeg lyver, når jeg hengiver mig til to mænd; når jeg kaster med håret og kigger på forelsket på dem, når jeg fortæller ‘hemmeligheder’, når jeg siger noget, når jeg gør noget, når jeg tænker og føler noget.

Så da Isak siger til Even: “Du er ikke alene”, græder jeg endelig. Og jeg tager gråden med ind i lørdagen, og lader den synke ned i maven, ned i det golde, fjerne hul, Snot blander sig med snot, og jeg svæver rundt på Frederiksberg med tårer over hele ansigtet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s