hulen

Det trykker for mit bryst i dag. Jeg gemmer mig i hulen med dæmpet belysning. Forsøger at sove når min høje puls tillader det. Det er en blanding af tømmermænd og overstimulering. Sagte musik lyder inde fra stuen. Jeg ved, jeg burde gå derud. Konfrontere det uoverskuelige, de fremmede mennesker i lejligheden. Men jeg har mest lyst til at lukke øjnene og lade dagen forsvinde helt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s