svamp

Det viste sig, at sexdaten fra i fredags gerne ville ses igen. Efter mine neurotiske beskeder svarede han, at hans telefon havde været i stykker. Jeg gravede mig ned i et hul af flovhed. Min psykolog formaner: “Skal vi aftale, at du aldrig skriver til en fyr efterfølgende igen?” Hmm..

Igår, mens hans ventede på en hawaii-pizza, skrev vi sammen. “Hvordan vil du have jeg knalder dig næste gang?” Jeg sad på arbejdet og stirrede tomt ud i luften, miavede kælent til alle mænd der kom forbi, slog med håret fra side til side. Det er et godt spørgsmål; hvordan vil du knaldes? Hvordan vil jeg knaldes? Jeg brugte en halv time på at komme mig over mig selv. Man må ikke have en selvironisk distance når man sexter.

Han har formentlig haft beskidte fingre, da han ihærdigt forsøgte at give mig sprøjteorgasme. Mit underliv brænder (på den dårlige måde) og det klør af helveds til. Det var ligesom med min nr. 2 tinderdate i sommers, Frøen (den værste kysser i verden), som også må have haft nasty nails. Der løb jeg rundt på frederiksberg i regnvejr og messede skedecreme og underlivskløe. Hot damn.

Til trods for det brændende underliv tog jeg mig sammen, og forsøgte at formulere hvordan jeg ville knaldes. Jeg har ikke sex’tet siden jeg var 14 og udforskede min seksualitet på diverse chatforums. Min veninde rådede mig til termer som “du skal xx”, “jeg var vild med da du xx”, etc. Jeg sendte en rimelig steamy besked af sted.

Her, 16 timer efter, intet svar.

Hallo, man lader altså ikke en sexbesked hængende i luften. DET GØR MAN BARE IKKE. Er det ikke rigtigt? DET GØR MAN BARE IKKE.

Tror jeg bliver nødt til at droppe denne Amager-sexmaskine. Det går jo ikke. Jeg kan jo ikke vente på at kunne skrive med ham, hver gang han venter på en hawaii-pizza. Det er et meget lille sexvindue. Ellers skal han godt nok spise mange pizzaer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s