vodka juice

Der lugter så meget af kattelort – og tis i lejligheden, at jeg efterhånden føler, at det er mig som lugter og ikke katten. Det sætter sig fast i huden, sådan noget. Jeg overvejer generelt, om der er noget galt med mig; om jeg bare ser mega klam ud nøgen, eller hvad fanden det er jeg gør galt. Jo jo, på jobfronten skal jeg ikke klage, man hyrer nok heller ikke folk der lugter af katteafføring, men det er som om, at jeg gør et eller andet galt med mænd. Måske er jeg bare paranoid.

“Nu siger jeg lige noget creepy, men jeg er ret sikker på, at jeg så dig sidde i kassen i Fakta for 2 år siden på Amager,” sagde jeg.
“Jeg vidste, det øjeblik jeg kom ind af døren, at jeg også havde set dig før”.
Nu er han opgraderet fra kassen til butikschef, men hader det. Han har medbragt vodka og juice, da han ikke kan lide hverken øl eller vin.

Det første han gjorde, da han kom ind af døren, var at snave mig i gulvet. Det var rart, for han kyssede godt og var virkelig pæn. Havde han været en klammert, havde det nok ikke været så sexet. Så yay, heldigt for mig…

Det var generelt let, at være på en sexdate. Inde for en halv time og kun tre tåre af den hidsige vodkajuice-sjus, bollede vi på sofaen, mens katten løb rundt på os og bed hul i hans sokker. Så røg vi cigaretter, hans hånd på mit nøgne lår, og snakkede om penisstørrelser og mødomme.

Min plan lykkedes rent faktisk. At blive bollet så meget, at jeg ikke kunne huske, hvem jeg selv var til sidst. Det var afsindigt tiltrængt og himmelsk. Han duftede af min folkeskolevenindes barndomshjem, hvor moren altid sad i sofaen og røg cigaretter, en velkendt sødlig duft.

Han blev og sov. Jeg lå lysvågen det meste af natten. Det føltes som om, at min krop svævede over sengen. Trods timelangt sexy time, var jeg hvileløs. Jeg ventede til sidst på, at han skulle vågne, mens katten miavede og kradsede på døren. Han var langsom til at stå op og gå, selvom det var ham der havde travlt. Jeg fik små angstsus af utålmodighed, mens han begyndte at læse en tegneserie fra ende til anden.

Jeg har hældt en vodkajuice-sjus op til mig selv her til aften. Der er meget vodka i. Katten miaver længselsfuldt, og jeg forstår ikke hvorfor. “Hvorfor miaver du, kat?” råber jeg af den. Jeg skrev til ham for snart fem timer siden, at det havde været en dejlig aften, og at jeg håbede, vi kunne gøre det igen, hvis han havde lyst.

Intet svar.

Prøver at sænke paranoiaen omkring min krop. Når jeg kigger mig i spejlet, ser jeg i dag ikke en velskruet sexmaskine, men en slasket, doven 27-årig krop med strækmærker på lårene og en numse der er kødfuld nok til at brødføde en hel kannibal-by. Jeg kan lugte katten mere intenst i min hud, og måske er det i bund og grund mig der miaver og kratter på døren konstant. Luk mig ind nuuuu.

Det er jo ikke engang fordi, at jeg er romantisk interesseret i en vodkajuice-sjus-drikkende fyr fra Amager, der arbejder 60 timer om ugen i et supermarked og som mens jeg ridder ham, spørger: “Har du ikke noget sexlegetøj, så jeg kan knalde dig dobbelt”, og som primært hænger ud med sine fætre og spiller counterstrike. Jeg vil bare gerne vide, at jeg ikke er klam og underlig, er det for meget at forlange (hvorfor er der ingen, der har lyst til at mødes igen med mig).

Katten sidder nu på mit skød. Den spinder, og dens små hvide poter rører næsten tastaturet. En fyr på sex-appen skriver: “What a gorgeous match. Your lips are sexy”. Der står på hans profil, at han godt kan lide rough sex og trekanter. Mit underliv gør ondt af al den penis. Jeg drikker min vodkajuice-sjus færdig, og så skal jeg vist i seng. Uden kat, uden amagerkaner. Jeg tror, jeg overlever. Også selvom jeg måske er sygt klam.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s