privilegium

Nogle gange er jeg så satans priviligeret, at jeg får lyst til at fylde mig selv med luft, lade mig lette fra jorden, for derefter at pløkke mig ned med et haglgevær. Phiiiiiieeeuuuww, ville det sige, mens jeg tømtes for luft og torpederede et træ i Fælledparken med 100 km/t.

Så jeg gik jo og ville sige mit job op. Faktisk i dag. I dag ville jeg have sagt mit job op. Men så ringer min chef før jeg når at gøre noget som helst og tilbyder mig et forholdsvis prestigefyldt fuldtidsvikariat. Det vil sige at jeg 1) slipper af med det job jeg ønskede at sige op, 2) stiger i graderne og får MEGET ansvar (så meget, at jeg får lyst til at kaste op) og 3) jeg kommer til at blive fucking rig.

WIN.

Jeg er rædselsslagen.

Jeg har svært ved at se på mig selv ude fra. Billedet kan ikke forene sig med, hvem jeg føler mig som. I mit hoved optræder jeg stadig (og oftest) som “den angstprægede neurotiker” der ikke er i stand til at arbejde og som for det meste af tiden har lyst til at falde om af angst og græde i skjul på toilettet.

Men jeg gør det jo ikke (længere). Jeg er åbenbart blevet 27 år. Jeg er blevet karriere, ambition og drømme. Jeg er snart færdiguddannet. Og alligevel benægter jeg hele skidtet, og formår ikke at have en reel glæde omkring noget som helst. Eller gør jeg? Jeg er ikke sikker på noget af det jeg siger.

Mit hoved summer. Mine nætter summer. Alting kører rundt i kroppen på mig.

I morgen har jeg min første sex-date. Der sker for meget de her dage. Og alligevel sker der ingenting. Jeg har ikke kunne sove de sidste to nætter, fordi min krop har skreget på sex.

Det hele er lidt for spændende.
Og sexede gif-filer er sært ophidsende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s