sex

Jeg har lavet en profil på en sex app.

Der gik lige knap en uge siden Tinder-sletningen. Før denne sletning, de sidste tre måneder, har jeg været fyldt af raseri, tristhed, eufori, – generelt ekstreme følelser og mange følelser.

Men så lukkede jeg alle døre, både i virkeligheden og digitalt. Og det eneste der var på den anden side (i modsætning til hvad jeg troede) var en voldsom angst, kedsomhed og liderlighed.

De tre følelser får en til at tilmelde sig en sex-app. Jeg er blevet lidt høj på det. Så høj, at jeg ikke kan sove om natten, fordi jeg fantaserer om sex med disse fremmede, smukke mænd.

Det er grænseoverskridende. Og jeg ved ikke engang, om jeg skal mødes med nogen. Fantasien og bekræftelsen er ophidsende og opløftende nok i sig selv. Angsten forsvinder dog ikke. Heller ikke kedsomheden. Tværtimod virker de nærmest mere drænende.

I går var jeg på en rutsjebane hele dagen. Så voldsomt, at jeg har fået hold i nakken. Sad og græd på arbejdet. Der er aldrig nogen der ser det alligevel, så jeg giver bare slip. Jeg ved, at jeg snart skal sige op. Mere snart end snart faktisk, forhåbentligt før d.1. Hvis jeg er sej. Og stærk. Og ikke på grund af den lammende angst jeg slås med, hver gang jeg møder ind, men fordi det er et dårligt job. Et prestigefyldt, cv-smart sted, men et dårligt job. Ja, husk det nu, et dårligt job (dårligt menneske), nej dårligt job (menneske, dig, dig, du er dårlig).

Jeg vil gerne bolles så meget, at jeg ikke kan huske mig selv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s