søvnløs og pissedramatisk

Jeg kunne ikke sove i nat.
Jeg blev ved med at drømme, at han skrev og undskyldte. Lad vær’ med at tjekke din telefon, siger jeg til mig selv i min døs, det er bare en drøm, selvfølgelig har han ikke skrevet.

Klokken halv seks i morges slettede jeg ham som ven på Facebook.
Sådan noget har jeg ikke gjort i fem år. Det føles så pisse dramatisk. Men man sletter folk, når man ikke har lyst til at snakke med dem mere. Det er egentlig meget simpelt.

I min søvnløshed huskede jeg endnu flere ting end jeg havde bemærket i nuet. Hvor fucking sindssygt nederen han var; alle de spørgsmål han kunne have stillet mig i forhold til de ting jeg fortalte om, alle de samtaler vi kunne have haft, hans opførsel, den fysiske afstand, hans kløen i øjnene, snakken om sygdom, skønt jeg ikke kunne se sygdommen på ham, han konstante refereren til film og serier jeg ikke havde set.

Erik fra Krøniken var der også. “He is handsome, huh?” sagde han. “Yeah, in a way yes..” svarede jeg (jamen eriiik…). “Go get him then”.
Boom, friendzoned. (eriiiiiiik)

Konklusionen i min søvnløshed var: Jeg er mere værd. (thank god..) Så selvfølgelig skal han slettes fra mit liv. Ingen skal få mig til at føle mig så lidt værd igen. Hold kæft en nar, altså. Men der er noget smukt ved at kunne se sit eget værd. Jeg ville bare ønske, at andre også så det.

Jeg sidder og ryster lidt på arbejdet. Søvnmanglen dirrer under min hud. Jeg har lyst til at kaste op. Jeg føler mig som et meget intenst menneske for tiden. Jeg skal ud på kanten hele tiden. Det er hårdt og pissedramatisk. Jeg er så drænet i dag. Jeg tror ikke, at min krop kan holde til flere dramatiske livsbegivenheder lige i den kommende tid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s