bu fucking hu

“Don’t you want to kiss me tonight?” spurgte jeg ham i afskedskrydset efter historiens værste cykeltur. Jeg havde cyklet ti meter foran ham det meste af vejen. Mine ben sagde, at de bare ville hjem. Hurtigt. Han cyklede slingrende med sin mobiltelefon i hånden.

“Not particularly,” sagde han. “I am a bit sick and..” Jeg drejede grådkvalt rundt på cyklen og sagde med den mest minimale stemme “ok, good night”. Han nåede kun lige at sige: “But thank you for a great night”.

FUCK YOU.
På mit yndlingssted af alle steder, stedet hvor jeg altid har drømt om at slæbe en romantisk interesse (ja, det er sådan vi formulerer det nu i disse flydende parforholdstider) med, sidder han med sin jakke på indenfor. Han er stadig uendelig smuk, denne Australier, med den store næse, de markante kindben, de fyldige læber. Jeg læner mig mod ham i stearinlysets skær, mens musikken synger “Somewhere beyond the sea, somewhere waiting for me…” og jeg kvæler rødvinen og smøgerne selvstændigt.

Han er syg, buhu, han fryser ad helveds til, buhu, han elsker Scweppes fucking lemon, men vil ikke indtage for meget sukker, FUCKING BUHU, og han gaber, klør sig i øjnene, og guderne skal vide, vi kun har været der i knap halvanden time.

Jeg sletter ham på facebook i morgen.
W VENTER PÅ INGEN, kan du huske det.

Jeg husker mine egne bare bryster i det kønsløse kollegieværelse for tre uger siden, jeg husker fugten mellem mine ben, hans suk og min hånd omkring hans penis. Jeg husker, at han stoppede det her.

Så jeg græder lidt på vej hjem, men FUCK DET. Det fortjener han slet ikke. Det hele er et følelsesvirvar, og den ene kuffert i min bagage efter den anden kaster sig ind over alle følelsesmæssige situationer og gør mit liv så tungt, så tungt. Og ved du hvad, jeg GIDER DET IKKE. Så nu er der grædt lidt for mig. Og for ham. Og så slutter det her. Godt så. FLOT.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s