faste

Det har været en stille eftermiddag. Ligesom de andre dage. Orlov giver mig tiltrængt stilhed, og jeg ligger foran radiatoren og trækker vejret helt ned i maven. Mine kinder er opkogte og min mave rumler foruroligende. Jeg skulle have været på impulsiv tinderdate for en time siden, men jeg skabte radiostilhed for at få mere stilhed. Jeg skal være på arbejde om to timer. Jeg forsøger, at tage mig sammen til at lave mad. Men jeg er på ingen måde sulten. Vil gerne kaste op, men jeg er ikke kvalm nok.

Tirsdagene er de mærkeligste af dagene. Jeg går ind til byen om formiddagen, møder min psykolog og græder forsat derinde, i dag brugte jeg 4 kleenex. Det er meget. Vi snakkede om fremtiden, om at elske, om at ønske at blive elsket. Jeg forklarede hende, at jeg føler min liv er et fiktivt univers disse dage, en poleret men alligevel raunchy indiefilm, med fragtmenterede karakterer, der svæver ind og ud af plotlinen.

Tirsdagene gør mig ør og tung i kroppen. Jeg har ikke lyst til at bevæge mig. Jeg underkender samtidig ikke de fem fadøl fra i går. De gør også noget. Jeg drømmer om mere stilhed. Jeg drømmer om at være helt, helt alene, selvom det i virkeligheden ikke er det, jeg mest har lyst til.

Australieren tilbød mig et emotionally unavailable forhold. Jeg sagde “ja tak” (tak fem fadøl). I dag er jeg ikke så sikker. Jeg har gjort det før. Haft disse uforpligtende forhold med halve mænd. Jeg kommer altid til at længes efter, at de virkelig elsker mig. Men halve mænd elsker ikke. Jeg er samtidig ikke interesseret i et nyt forhold, så rent rationelt virker det som en optimal situation. Men jeg ved ikke hvem han er længere, han er en fiktiv karakter i mit personlige Girls-afsnit. Drømmen om en smuk, klog og kreativ australsk jøde, der faster til yom kippur i dag, og jeg faster vel også nu, men ikke på grund af historien og traditionen, men fordi en del af mig i bølger stopper med at eksistere.

Jeg ville ønske, at jeg også havde en kultur.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s