super cool stilstand

Stilstanden er ophidsende.

Nej. Stilstanden er tilstedeværende. Jeg klamrer mig til ingenting i et no mans land. Formiddagene er uendelige, jeg ligger stille, helt stille, forsøger ikke at bevæge mig for meget. Deprimerende tanker puster mig i øret. Hvad vil du med dit liv, hvad har du overhovedet opnået, du finder aldrig nogen at elske. Det er en fed kliché at være fanget i stilstanden. 
Australieren er på standby i Ingenting også. Han synes jeg er “super cool”, fordi jeg håndterer alt “super cool”. Han skulle bare vide. Jeg er på ingen måde cool omkring hvad der foregår. Og jeg tænker på, om han overhovedet er det værd? Bare fordi jeg følte noget. Uha. Følelser. Så går jeg all in og er “super cool” omkring det, fordi jeg længes efter at føle mere. Starter otte samtaler op på Tinder samtidig, fordi jeg er så pisse cool, alt imens jeg holder øje med hvornår han er online på Facebook (nu…. nu ….. nu…. nu…). 
Jeg er for cool til det lort.

Jeg har for meget tid desuden. For meget tid til at sidde derhjemme i mørket og kigge på hans onlinestatus. Hans profilbillede viser stadig ham og hans “eks”kæreste. Det bider i mit kød. Jeg tror ikke, at mine følelser handler om ham overhovedet. Er altid bare stakkels William H. Macy i Magnolia, der siger “I really do have love to give! I just don’t know where to put it!”

Forholdet med Skægmonstret har efterladt mig i en kærlighedsdepraveret tilstand(stilstand); neutraliteten fra de fire år har sat sig et sted bag mine lunger, og nu hvor jeg er fri, så ved jeg slet ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv.

I døgnet skifter mit humør som vinden. Jeg kan være oppe og køre det ene øjeblik og grædefærdig det næste. Lige nu fryser jeg ad helveds til, men nægter at tænde varmen. Jeg kan se solen gå ned gennem vinduerne på arbejdet. Der er så stille her. Der var mange ting jeg ville i dag. Men jeg kan stadig ikke helt bevæge mig. Glæden var der tidligere, den var klar og smuk, og jeg ville spise hele verden.

For meget tid til at tænke… Det burde ingen være udsat for. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s