fri

Jeg prøver at være mere vred end ked af det.
Tristheden er en konstant. Jeg prøver at omfavne at føle så meget hele tiden. Ikke kærlighed, jeg er ret sikker på, at det jeg føler ikke er kærlighed (selvom mit hjerte synker hver gang jeg tænker på Australieren, men det føles på en måde underordnet).

Jeg brugte dagen på at se den nye sæson af Transparent, og jeg græd og græd og græd. Som om jeg slet ikke kan håndtere, at se virkelige mennesker leve deres deprimerende liv. Jeg genkender al smerten.

Jeg har for det meste bare lyst til at gemme mig under dynen. Men hver dag står jeg op og går i bad, mens jeg hører dårlig popmusik, jeg koger et æg, rister rugbrød, lægger make-up, tager pænt tøj på.

Det er tomme dage. Og alligevel er jeg så fuld af liv. Selv tristheden er fuld af liv. Det er en spændende tid. Jeg tror egentlig, at jeg føler mig fri.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s